Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki CoD obecnie kupić? Gdzie gra najwięcej?

Spray12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Obecnie zastanawiam sie nad kupnem Cod'a i chcialbym was sie zapytac ktorego najbardziej by sie opłacało pod wzgledem ilosci graczy, zeby bylo z kim zagrac. 

Zastanawiam sie nad BO2 i Ghost.

a jak wy uważacie? 

Opublikowano

Nie kupuj Ghost dla Multiplayer, mało osób.

Jak na razie najwięcej osób gra w BO3, bo najnowszy i trzeba grać, drugi w ilości graczy to BO2, a trzeci to nadal CoD4.

Z tych dwóch co podałeś to polecam BO2.

A jeżeli ci zadziała to mógłbyś pomyśleć nad AW.

Opublikowano

Niestety najwięcej osób gra w te najnowsze cody, ludzie odchodzą juz od starszych części, a szkoda. Ja osobiście polecam COD4 i COD2. W tą drugą raczej już mało kto gra, aczkolwiek serwery na pewno jeszcze sa. O cod WAW juz nie wspomnę - ghost town.

Opublikowano

I tak największą popularnością cieszy się CoD4, którego serdecznie polecam.

Powiem ci tak:

CoD2 - Sporo serwerów, mało haxów, fajnie się gra

CoD4 - Masa serwerów, masa ludzi, haxów mało

CoD5 - Serwery średnio

CoD MW2 - pustka, haxów od cholery

CoD MW3 - średnio, po 3-4 hackerów w 1 roomie

CoD BO - Dość sporo serwerów jak i ludzi, haxów 0

CoD BO2 - zawsze full w roomach, haxów prawie wcale

CoD G - istna masakra, znaleźć ludzi do gry to jakaś katorga, zapełnione serwery idzie zliczyć na palcach

CoD AW - jedna z najnowszych więc ludzi nie brakuje

CoD BO3 - nalot fanów

Polecam CoD'a 4 i BO, BO2. Jak dla mnie AW i BO3, to już nie Call of Duty

9368_gold.png

Opublikowano

CoD4 - Masa serwerów, masa ludzi, haxów mało

Ilość haxów zależy także od serwera.

Ja gram praktycznie na jednym normalnym, dwóch promodach i od czasu do czasu chaker wejdzie, ale się kryje.

Teraz na 98% nie ma "debili" którzy wejdą na random serwer i włączony aim na całego.

Opublikowano

Ilość haxów zależy także od serwera.

Ja gram praktycznie na jednym normalnym, dwóch promodach i od czasu do czasu chaker wejdzie, ale się kryje.

Teraz na 98% nie ma "debili" którzy wejdą na random serwer i włączony aim na całego.

No oczywiście, że tak. Ale sam fakt, że jest ich mało świadczy o tym, iż ludzie wolą sobie pograć normalnie niż się odpalać !

Dlaczego? W tej cześć akurat warto 

9368_gold.png

Opublikowano

W Cod4 tak naprawde hakerów jest ogrom ale sie kryją.Używam platformy gameranger i wraz z klanem zainstalowaliśmy ssy pb i ssy pulpitu.Po robieniu masowych screenów bardzo dużo ludzi poleciało z klanów.Więc trzeba znaleźć dobry server z ogarniętą administracją i da się grać.

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Sam mogę polecić serwer Sheppa.org v1.7 (normalny Team Deadmatch). Gram na nim od zawsze z moim klanem CBP, administracja jest praktycznie zawsze, haxów bardzo mało, ale jeżeli ktoś się znajdzie to od razu ban.

Jeżeli ktoś chce zagrać to może mnie szukać na tym serwerze pod nazwą CBP|Zirael ;)

QuraK nie usuwaj, bo zabije.

Opublikowano

a ja sie wypowiem na temat cod 1 , nie polecam dla nowych graczy :) wszyscy graja only snip, a trzeba sie naprawde natrudzic zeby sie nauczyc tego badziewnego grania :)

gram od premiery w cod 1 i chyba moja kariera sie skonczyla bo nie dziala na win 10.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Polecam Cod4 ktos wyzej napiszal ze sa hackerzy xD do konca jest sporo bo pb przestalo aktulizowac i wiekszosc ludzi nie posiada pb wiec ciezko jest mniec serwer z pb wiec jedyna metoda to screeny ;F masa ludzi serwow itd 1,7 nie gralem dawno bo esl gram z teamem wiec a 1,0-1,2 to samo i sporo ludzi jest serwery niektore full(nieliczac AR51 bo boty tam siedza...)

Bo2 ale malo ludzi na multi juz gra...

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

CoD4 wciąż ma się dobrze. Jest pełno serwerów i dużo graczy. Co do cziterów..są w każdej grze x)

Opublikowano

Polecam BO2 pod każdym względem.

Niestety jedyny minus tej gry to że mało kto już w nią gra i serwery świecą pustkami..

mało osób nie sądze codziennie prawie o każdej porze jest minimum 3 tysiące osób

Opublikowano

CoD4 nadal się cieszy popularnością.

Jak odpali ci BO2 na średnich to COD4 lajtowo na wysokich (ale zależy od rozdzielczości)

Nawet ja rok temu kupiłem se w sklepie CoD4 Game of the year edition za 45zł bo nadal się opłaca :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...