Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kingpin's Fresh Stream - serdecznie wszystkich zapraszam

xKingpinx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lxkingpinxl-profile_banner-9f5873be19f65

Jestem The Kingpin i z wielką chęcią prezentuję Wam mój kanał.

Kingpin's Fresh Stream

panel-105976153-image-d8239cb0c2365290-3

Na kanale przedstawiać będę wojaże z różnych rodzai gier z jak sądzę, największym naciskiem na League of Legends.
Będzie też wiele gier kooperacyjnych i multiplayer. Chciałbym, żebyście wiedzieli, że podchodzę do kanału z bardzo dużym dystansem.
Nie mam ciśnienia na wielką promocję i suche klepanie wyświetleń, followów czy subskrypcji. Chcę tylko podzielić się czymś z innymi.
Gram dużo ze znajomymi i to zapewne także będzie stałym elementem tego kanału.
Jak każdy wie, humor podczas grania zmienia się jak letnia pogoda,
czasem człowieka łapię nerwica i myśli tylko co by najciekawiej leciało przez okno
a czasami jest naprawdę sporo ciekawych akcji i idzie się wyjebać na plecy ze śmiechu.
Tak czy inaczej uważam, że jest czym się dzielić i mam wielką nadzieję, że będę robił to na zadowalającym poziomie.

Liczę, że się spodoba.

panel-105976153-image-3a622e5a33968873-3

Gram od pierwszego sezonu. Moja pozycja to stricte Midlane, aczkolwiek od czasu do czasu nie pogardzę inną linią.
Aktualnie jestem w platynie, natomiast w przyszłym sezonie celuje w Diament/Master tier.
Grane jest sporo, emocji też nie brakuje. Tylko zapraszać do oglądania. ;)

panel-105976153-image-92c30cecac5cb13d-3

Procesor: Intel® Core i5-3570K CPU @ 4x4.20(Overlocked)
Graphic Card: MSI GTX 970 GAMING 4096 MB DDR5 - (GTX 970 GAMING 4G)
RAM: G.Skill DDR3 8GB (4GBx2) 2133MHz, CL9, Ares LowProfile Dual (F3-2133C9D-8GAB)
Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit
Mouse Pad: Niedoklikujące gówno z Razera.

Chciałbym wszystkich jeszcze raz serdecznie zaprosić na kanał. Ze względu, że jestem studentem i czasu mam tylko tyle na ile się o niego postaram, to streamy, choć niecyklicznie, będę starał się odpalać jak najczęściej. Przycisk FOLLOW na platformie Twitch może rozwiązać problem z tym, żeby mnie złapać. Jeżeli zobaczę, ze wartość followerów urosła to będzie to dla mnie duża motywacja, by nadawać kolejne transmisję. Mam nadzieję, że mój stream będzie dla widzów tak samo fajną i przyjemną przygoda jaką jest i dla mnie. Pozdrawiam serdecznie! ;)

W najbliższym czasie oprócz LeagueOfLegends odpalimy również Fallouta IV.

The Kingpin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...