Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mental czwarty skill

iLikeMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, idąc mentalem pod pvp jaki skill powinienem wybrać jako czwarty z kolei? Uderzenie miecza czy tąpnięcie? Będę stał na 75 lvlu baardzo długo i robił skille do P.

Opublikowano

Zdecydowanie Uderzenie Miecza. Jest to skill, który możemy używać z dystansu i jest to najważniejsze, bo możemy uderzyć i omdlić, a sami nie na tym nie ucierpimy. 

Silne Ciało - Duchowe Uderzenie - Walnięcie - Uderzenie Miecza - Tąpnięcie. 

denzel.png

Opublikowano

Zdecydowanie Uderzenie Miecza. Jest to skill, który możemy używać z dystansu i jest to najważniejsze, bo możemy uderzyć i omdlić, a sami nie na tym nie ucierpimy. 

Silne Ciało - Duchowe Uderzenie - Walnięcie - Uderzenie Miecza - Tąpnięcie. 

Jeżeli chodzi o dystans to się nie zgodzę, bo tąpnięciem trafiasz niekoniecznie tylko wtedy, gdy stoisz obok wroga.

Także tąpka ;)

­

Opublikowano

Jeżeli chodzi o dystans to się nie zgodzę, bo tąpnięciem trafiasz niekoniecznie tylko wtedy, gdy stoisz obok wroga.

Także tąpka ;)

No ale chyba jakaś różnica jest? Wejdź sobie na jakiś serwer i zobacz jaki zasięg ma Uderzenie Miecza, a jaki Tąpnięcie. 

Ja już swoje napisałem, jaki skill wybierze zależy już od autora. 

denzel.png

Opublikowano

Równie dobrze @Chelioz to samo będzie tyczyć się do tapki. To i to ma omdlenie, także i tym i tamtym się uderzy. Jak dla mnie tąpnięcie, większy DMG.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...