Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie, o co dokładnie chodzi w hack shield?? czytałem że nie będą działać żadne hacki i brat mi mówił że bany bedą na IP kompa co niewiem czy jest prawdą. Niewiem teraz czy to instalować czy nie bo używam obejścia, niewiem tez czy bez aktualizacji pójdzie mi prawidłowo metek czyli narazie mi nie idzie ch1 i ch4 i niemogę wejść na wojne.

99868628737329651811.gif

01197741435610025475.gif

88661307482365998527.gif

NIE BĄDZ TAKI JAK INNI DAJ+++++++

Opublikowano

HackShield to chybiona inwestycja w ochronę gry i graczy przed haxami. Można ją obejść (żółty link w podpisie). Nic mi nie wiadomo o banach.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Pomocnik
Opublikowano

Andrzej chybiona inwestycja mówisz... Tylko Ci się tak wydaje, bo to dopiero pierwsza z wieeeeeeeeeelu faz wprowadzania HSa na PL :)

Poza tym, wiele noobków po tym jak zobaczy, że nie działa im hack jakiś to zrezygnują, nie będą wiedzieli o jakimś HackShieldzie :P

@topic - bana napewno nie złapiesz, chyba, że ktoś Cię na hackach nakryje, no to wiadomo ;P

A jak on działa? Po prostu nie pozwala innym aplikacją "wchodzić" w pamięć Metina.

Opublikowano

Andrzej chybiona inwestycja mówisz... Tylko Ci się tak wydaje, bo to dopiero pierwsza z wieeeeeeeeeelu faz wprowadzania HSa na PL :)

Poza tym, wiele noobków po tym jak zobaczy, że nie działa im hack jakiś to zrezygnują, nie będą wiedzieli o jakimś HackShieldzie :P

Tiaa. na DE MH już jest długo i niczym się nie różni of tego z PL... Też 1 faza? ..

Pomocnik
Opublikowano

A na DE mają HS? Jeśli tak - pewnie też początkowe fazy, w końcu PL tak bardzo od DE się nie różni.

PS.: A w temacie o EM.13 twierdziłeś, że na niemieckim kliencie nie działa żaden hack hmm:>

Opublikowano

A na DE mają HS? Jeśli tak - pewnie też początkowe fazy, w końcu PL tak bardzo od DE się nie różni.

PS.: A w temacie o EM.13 twierdziłeś, że na niemieckim kliencie nie działa żaden hack hmm:>

Widzę, ze ogarnięty jesteś.

Załatw mi stary plik metin2client.bin z metin2de to pogadamy :D

Pomocnik
Opublikowano

Widzę, ze ogarnięty jesteś.

Załatw mi stary plik metin2client.bin z metin2de to pogadamy :D

Andrzejku kochany, musisz się pogodzić, że nie każdy będzie Ci lizał stopy, zawsze ktoś musi coś skrytykować. Co z Ciebie za facet, jak krytyki nie umiesz przyjąć, tylko od razu atakujesz docinkami? :)

Opublikowano

Nie no przegiąłeś xD Chłopie nie rób z igieł wideł ;)

BTW: Właśnie pobieram metka DE z 2008r i zobaczymy jak tam z HS ;]

Pomocnik
Opublikowano

Ok, czekam z niecierpliwością, bo sam jestem ciekaw jak to tam wygląda :P

Opublikowano

O Chryste, ten Metin2DE z 2008r to jakieś nieporozumienie :P 8 serwerów, nie ma pliku metin2client.bin, wszystko działa na metin2.bin (nie ma torrenta xDD), serwery trzema w Bóg wie jakim pliku (nie ma locale_de.addr) i w ogóle nie współpracuje z metkiem z 2010. Pobieram teraz metina z 2009 (mam nadzieje, ze będzie normalniejszy xD

Pomocnik
Opublikowano

O Chryste, ten Metin2DE z 2008r to jakieś nieporozumienie :P 8 serwerów, nie ma pliku metin2client.bin, wszystko działa na metin2.bin (nie ma torrenta xDD), serwery trzema w Bóg wie jakim pliku (nie ma locale_de.addr) i w ogóle nie współpracuje z metkiem z 2010. Pobieram teraz metina z 2009 (mam nadzieje, ze będzie normalniejszy xD

Polskiego metka z 2008 jak się nie pathuje to też nie ma metin2client.bin, są 4 serwery... :P

Ściągnij najnowszą wersję i spathuj

Opublikowano

syry za spam ale takie sprzeczki to na GG albo Pw załatwiajcie. a nie "nabijacie sb posty" ..

beztytuu5p.png

Mój Nick Na Servach To : InfoOdBoga & WinoZa5PLN

"..Ej Synu wez sie do roboty, Nic za darmo niema.."

Opublikowano

Najnowsza wersja DE ma HS a ja chce pobrać taką wersję, która nie ma jeszcze HS (np z 2009r)

Pomocnik
Opublikowano

JeJestemTu - my nie spamujemy, rozmawiamy na temat - HackShield. Wspólnie próbujemy zobaczyć jak działa lub jak może działać :)

Opublikowano

bana chyba jednak na swoje główne konto nei dostane, grałem swoim kontem i innym fishbotem ( trzema w sumie) to tylko jednego fishbota zbanowali. Teraz szukam na forum tematu jak uruchomić mh bo fishbota już mam :P tyle dobrze. Więc jak znajde aktualizacja dla mnie będzie dobra bo małze pójdą w góre a ja będe sprzedawał :P

99868628737329651811.gif

01197741435610025475.gif

88661307482365998527.gif

NIE BĄDZ TAKI JAK INNI DAJ+++++++

Opublikowano

ja tam bym się nie martwił banami n ip bo je można łatwo usunać wystarczy wejsc na google sćiągnąć program do zmiany ip i chulać dalej a co do HS to może jakoś ostudzi na początek zapały większości botów ale po miesiącu zaś się znajdą tacy co se puszcza 8 postaci i se w party na exp bocie latać będą tak jak do tej pory :D:D więc moim zdaniem to tylko małe utrudnienie ten HS tylko po to aby niektórych botów wyeliminować na pewniem okres czasu aż ktoś nie przejdzie obejść i zaś nie zacznie śmigać na takim czy owym bocie który ściągnie z neta lub z tego forum :D

Użytkownik od 21 kwi 2010

Posty: 100  200  300 ☑ 400  500  600  700  800 ☐ 900 ☐ 1000 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...