Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nijna Na Privach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko. Czy na privach typu csyt 2 oplaca sie nosic sztylety grajac ninja ? czy np. wieksze dmg bedzie ze skilli ninji ze smiercio + 9 ? bo w sumie nie wiem czy sa jakies bonusy do dmg ze sztyletow dla ninji ? sprawdzal ktos jak to jest ? wiadomo ze smiercio + 9 ma wieksze dmg niz sztylety na 90 lvl , wiec jak to w koncu jest ?

Opublikowano

ja gram ninja na Lsyt2 czyli kopi CSyt2 mam tam 113 lvl i bije tylko sztyletami tymi z 90 lvl jak expie ma hity po 2/4k a na pvp hity po okolo 3k a smiercio jest slabe wolne i ma tyle samo ataku co sztylety. Chyba ze bijesz z konia no to lepszy jest smiercio. Sry za orty ^^

Opublikowano

Ja gram na csyt2 i mam rownież ninje 113 lvl :) i wale tylko sztyletami. Bije się z nich dużo szybciej . Nie ma co się zastanawiać, dla daggera tylko sztylety :)

Opublikowano

Sztyleciki the best na PVP. Szybkie, + KD + Bony = Szybka śmierć. Bijesz szybciej od innych i do tego możesz zrobić bug na 3x Wirujacy ;) - tzn Wirujacy wejdzie 3x :)

Z Mieczem to do expa. Tylko. No i na metiny :)

43242342423.jpg]
Opublikowano

Sztylety na 90lvl są pro na serwerach typu csyt2, lsyt2 ;) Są bardzo szybkie i z KD oraz bonami to cudo ;)

74431642664977353071.png