Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić, aby moje filmiki związane z anime nie były blokowane?!

AirmanPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No co mam zrobić?! Chcę wrzucić opening z anime, to gnoje blokują! Rady nie ma :/ zastosowałem odbicie lustrzane i pododawałem teksty na początku i na końcu filmiku, ale boty i tak wykryły. Co mam jeszcze niby zrobić ?! Inni mogą normalnie wrzucać, a jak ja coś wrzuce, to gówno!! Tyle się namęczyłem i wysiłek teraz ma pójść na manre? ... jaki jest jeszcze sposób? 

Opublikowano

Nie wrzucać, bo po co to komu, gdy openingi anime zawsze są na stronie + opening-anime daje je przetłumaczone po polsku?

Spróbuj ten dopisek w informacjach dać z jakiegoś tam regulaminu, który często przy amv się pojawia. 

Also informacje o studiu i nazwę anime. A jak chcesz sobie szpecić, to daj jakąś ramkę - chyba zawsze działa.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Może spróbuj robić tak jak ten od pawlikowych fandubów. Jutub się przyczepił do filmików to wrzucił je na cda i pod filmikiem na yt dał linka do cda.pl

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

E wole nie, chcę tylko wiedzieć jak to się dzieje że inni nie dodawają zbędnych efektów do amv itp a i tak filmiki nie są blokowane :/ to denerwujące że moje są a innych nie :/ 

Opublikowano

To może pomóc...ale troche mnie denerwuje jak ten typ pisze powoli na tej klawiaturze ;_; omfg..ale dzięki, będę próbował.

Opublikowano

Tak się nie da zrobić, dlatego że teraźniejszy YouTube nie posiada takich funkcji. Proponujcie dalej, nie odpuszczę, póki nie wrzucę jakiegoś openingu czy amv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...