Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] EloBuddy granie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , mam problem :(

Mimo używania EloBuddy przegrywam wiele gier , nie potrafię grać skryptami ktore polecacie np Orianna,Riven,Kalista itp

Nie wiem co robie zle , feeduje duzo.

Jakies porady ? Co wy robiliscie zle na początku a teraz poprawiliście to ?

Opublikowano

ja osobiscie na poczatku zaufalem skryptom myslalem ze za mnie to zrobio wszystko xD customy mnie nauczyly i bronzy grac na Eb perfect xD

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

ja osobiscie na poczatku zaufalem skryptom myslalem ze za mnie to zrobio wszystko xD customy mnie nauczyly i bronzy grac na Eb perfect xD

czyli nic sie nie dowiedzialem :/

Opublikowano

Generalnie w początkowej fazie skrypty nie dają takiej dużej rakiety + musisz je wyczuć, bo nieraz wręcz przeszkadzają... być może miałeś pecha i trafiałeś na jakieś głupie teamy, albo po prostu złe itemy budujesz a wtedy to nawet siedzący obok Ciebie Jankos wciskający przy pomocy swojego refleksu twoją spację, nic nie zdziała. Kolejna sprawa jest taka, że skrypty nie zrobią za Ciebie wszystkiego, jak Cie ktoś gniecie w farmie i jest 10/0, ma 14 a ty jestes 0/3/0 i masz 9lvl oraz połowę farmy mniej, to spacja nic nie pomoże.

Opublikowano

Graj defensywnie do momentu gdy twoja postać ma największe możliwości ,a w early wykorzystuj błędy przeciwnika żeby się snowballować. Tylko niestety do tego trzeba mieć wiedzę o grze ,a skrypty nie pomogą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...