Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[L#] Pytanie o płatność

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś chciałem doładować konto na L# za 20 psc  i okazało się ze nie starczyło mi  już czyli mam rozumieć ze podrożało 2 centy mi brakują  a zawsze jak doładowywałem to mi  za 20 zł stykało 

spoko ludzie potracili konta wtym ja i ten pajac  nic  sobie z tego nie robi jeszcze płatność idzie w górę świetnie  także moja edukacja z L zakończyła się na tym właśnie  i jeżeli wy cebulaki jesteście na tyle debilni ze korzystacie z tego jeszcze to naprawdę szacunek  TEN TYP MA WYJEBANE NA NAS  zaraz pod tym bd spamy i  wyzywanie mnie np

-zamknij morde bla bla bla

-ja gram na tym 3 lata i nie mam bana bla bla( i tak dostaniesz)

Sam straciłem na tym programie 3 konto gold i 2  diamenty tak wiadomo to moja wina bo ozywałem tego  ale już koniec wole samemu  dojść daleko i nie bać sie po kazdym patch  i o ban bo jak nie d ostałeś teraz to dostaniesz  potem i tak.

Opublikowano

Używałeś programów trzecich, miałeś świadomośc że za to możesz dostać bana, więc winę ponosisz Ty.

Opublikowano

Używałeś programów trzecich, miałeś świadomośc że za to możesz dostać bana, więc winę ponosisz Ty.

fakt plotki plotkami najpiej poczytaj dokladnie o co mu chodz i pozniej pisz ze uzywa 3-programow... joduska leci teraz z kasa a nie l$ bo wali updatty gdzie zaraz banvalvy beda ... i dziwne ze na bolu tyle nie ma i EB (projekt troche ma i ani jednego banvalve tylko polecialy ostatnio bany za autoryze ale watpie bo ja nie dostalem..)

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

fakt plotki plotkami najpiej poczytaj dokladnie o co mu chodz i pozniej pisz ze uzywa 3-programow... joduska leci teraz z kasa a nie l$ bo wali updatty gdzie zaraz banvalvy beda ... i dziwne ze na bolu tyle nie ma i EB (projekt troche ma i ani jednego banvalve tylko polecialy ostatnio bany za autoryze ale watpie bo ja nie dostalem..)

a ktos ci każe placic? cracki sa za darmo lel.

Opublikowano

Już nie mówiąć o crackach ani nic, w umowie pisze, że używasz to na własną odpowiedzialność, a to jest pewne, że dostaniesz bana po jakimś czasie, a pozwala ci to jedynie chwile sie pobawić, dlatego nie używałbym tego na mainie.

Opublikowano

Już nie mówiąć o crackach ani nic, w umowie pisze, że używasz to na własną odpowiedzialność, a to jest pewne, że dostaniesz bana po jakimś czasie, a pozwala ci to jedynie chwile sie pobawić, dlatego nie używałbym tego na mainie.

Jest napisane*

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...