Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odpracować warny?

RumcajsJumper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

od razu na wejście przepraszam że piszę tutaj lecz ten dział wydaje mi się najbardziej trafny do tego by po prostu Wam zadać pytanie. Jeżeli został on rzeczywiście w złym dziale przedstawiony prosiłbym moderatora o przeniesienie a nie kasowanie czy też wrzucanie do kosza.

Temat przyda się wielu użytkowniom na forum bo nie każdy wie w jaki sposób można odpracować ostrzeżenia.

Także mógłbym niżej dostać informacje na ten temat od Państwa?

Z góry oczywiście serdecznie dziękuje.

PS: za trafne odpowiedzi nagradzam "Like" (to nie przekupstwo) :)

Pozdrawiam,

RumcajsJumper

Pisz po Polsku bo jest różnica czy robisz komuś "łaskę" czy "laske" :)

Opublikowano

­Warny możesz odpracować także w inny sposób, niż ten wyżej wymieniony.

Gdy uważasz, że jesteś aktywny w dziale, to możesz napisać do jednego z moderatorów z prośbą o zbicie np. 5%.

Ewentualnie za samą aktywność w tej akcji --> http://www.mpcforum.pl/topic/1429299-pozb%C4%85d%C5%BA-si%C4%99-punkt%C3%B3w-ostrze%C5%BCe%C5%84-z-mentor-team/możesz zbić punkty.

Opublikowano

Dziękuje wyżej wymienionym za zainteresowanie się tematem.
Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś przydatne formy zbicia ostrzeżeń, pisać śmiało :) przyda się to również osobom które o tym nie wiedzą (typu mnie).

Jeżeli to na tyle to prosiłbym serdecznie moderatora o zamknięcie tematu.

PS: @Julietta jak masz jakieś ciekawe nutki z Harda możesz podsyłać :P

Opublikowano

Skoro to ma być w pewnym sensie temat zbiorczy dla potomnych, to ja coś dodam o zapobieganiu.

Warna raczej trudno dostać (ja np. miałem tylko 5% od 2012) i nawet nie trzeba czytać jakoś szczególnie regulaminu. Warto po prostu powstrzymać się od głupich komentarzy, udziału w kłótniach czy napisania śmieszkowego posta dla lajków.

Proponuję także zachowywać się kulturalnie, bo istnieje coś takiego jak ostrzeżenie słowne i nie zawsze trzeba nakładać procenty.

Choć jestem modem od niedawna, kiedy widzę, że ktoś jest dojrzały i po prostu mu się raz zdarzyło, staram się najpierw dawać słowne, za kolejnym razem dopiero punkty, a dla hejterków natomiast ulgi nie ma: najwyższa możliwa w danej sytuacji regulaminowa kara. :v

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Skoro to ma być w pewnym sensie temat zbiorczy dla potomnych, to ja coś dodam o zapobieganiu.

Warna raczej trudno dostać (ja np. miałem tylko 5% od 2012) i nawet nie trzeba czytać jakoś szczególnie regulaminu. Warto po prostu powstrzymać się od głupich komentarzy, udziału w kłótniach czy napisania śmieszkowego posta dla lajków.

Proponuję także zachowywać się kulturalnie, bo istnieje coś takiego jak ostrzeżenie słowne i nie zawsze trzeba nakładać procenty.

Choć jestem modem od niedawna, kiedy widzę, że ktoś jest dojrzały i po prostu mu się raz zdarzyło, staram się najpierw dawać słowne, za kolejnym razem dopiero punkty, a dla hejterków natomiast ulgi nie ma: najwyższa możliwa w danej sytuacji regulaminowa kara. :v

W moim przypadku zdarzył się raz zbętny post i otrzymałem ostrzeżenie dlatego też napisałem ten temat z odpracowaniem. Postaram się podążać Waszymi wskazówkami oraz ostrożniej podchodzić do sprawy pisania postów.

Opublikowano

Weź udział w byle jakim konkursie wększości z nich za sam udział zdejmując ci 5 pkt 

Albo napisz do jakiegos mentora on na pewno ci pomoże ;)

Albo mozesz napisac jakis poradnik ;)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Weź udział w byle jakim konkursie wększości z nich za sam udział zdejmując ci 5 pkt 

Albo napisz do jakiegos mentora on na pewno ci pomoże ;)

Albo mozesz napisac jakis poradnik ;)

Jeżeli napiszę autorski poradnik na przykład pod IB.Board i dopiszę tam że prosiłbym za poradnik by ujeli mi pkt ostrzeżeń to tak się stanie?

Czy muszę określoną ilość poradników napisać za 5 pkt ostrz.?

Opublikowano

Jeżeli napiszę autorski poradnik na przykład pod IB.Board i dopiszę tam że prosiłbym za poradnik by ujeli mi pkt ostrzeżeń to tak się stanie?

Czy muszę określoną ilość poradników napisać za 5 pkt ostrz.?

Na zdjęcie 5% wystarczy jeden poradnik. Możesz zaraportować swój poradnik z prośbą o zdjęcie 5% albo możesz też napisać do modetatora na PW. Jak napiszesz tylko w temacie to jest taka możliwość, że po prostu tego nie zauważy.

Admin Cienia
Opublikowano

Raportuj nieregulaminowe posty

Zdejmowanie ostrzeżeń za raportowanie to rzadkość, osobiście skupiłbym się na pisaniu poradników. Ponadto najlepszym sposobem na warny jest przestrzeganie regulaminu ;)

1294477714-U1.png

Opublikowano

Bądź aktywny w dziale, a moderator to doceni, o ile posty będą niosły za sobą konkretną pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...