Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwna sprawa z emailem

d'emploi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Dzisiaj się zalogowałem na swoje konto metinowe. Jest one dość stare; utworzone około 6 lat temu. W informacjach o koncie jest podany adres email i pamiętam, że takowy miałem. Jednak gdy się próbuję logować na gmailu to wysakuje informacja, że nie rozpoznano takiego adresu email. Znaczy to tyle, że nie istnieje taki adres email.

Wiec jak ja niby potwierdzilem rejestracje? Co w przypadku, gdyby ktoś sobie założył taki adres pocztowy i probowal przywrocic haslo z panelu metina?

Opublikowano

Jest mozliwosc ze zostalo ono zablokowane? Tylko to mi na mysl przychodzi.

KTOŚ CHCE MI ZROBIĆ SYGNATURKE I AVATAR JAKIŚ ŁADNY? <3 MOŻEMY SIĘ DOGADAĆ :D

Opublikowano

Ja mialem cos podobnego, po kilku latach email znikl, wyparowalo, zap...lili krasnoludy.

Zrobilem nowego emaila poniewaz po 10000000000 prob nie weszlo

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Konto nie zostało zablokowane. Normalnie mogę na nim grać. Gmail by kasował emaile? No co jak co, ale googe? Jakoś mi się w to wierzyć nie chce. Posiadam email na wp od 2007 i stoi do teraz (aczkolwiek pierwsze emaile mam od 2011 roku; nie wiem co się stało z poprzednimi)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...