Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Usunięcie działu War Rock

xPonury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

War Rock to była gra ponad 5 lat temu.

Niestety głównie przez nexona  już prawie upadła.

Na forum w danym dziale nie ma już żadnego moda oraz osoby która ogarnia grę i chciałaby nim zostać (ja np mam głupi zakaz (bez sensowna historia bla bla)), Versis odszedł z działu bo w sumie myśli o tym tak jak ja. Starzy moderatorzy nie żyją na forum

Na forum w tym dziale nie ma też żadnego ruchu. Piszą może tam tylko 3 osoby w porywach do 4 i to rzadko.

Gra się skończyła tak samo jak ten dział na forum i się już nie ożywi.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

a no w sumie można też i to :v nie pomyślałem...  :((

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Do Inne FPP, ale trochę wyluzujcie bo tyle gier checie przenosic,ze niedlugo bedza po 2 gry na głównej xD

Zgadzam się. Idąc tym tokiem myślenia, do Innych FPP można by przenieść jeszcze chociażby poddziały Team Fortress 2, czy też Combat Arms. Wkrótce dojdziemy do sytuacji, w której dział FPS będzie wyglądał tak. ;)

QLxv3Ba.png

Opublikowano

Zgadzam się. Idąc tym tokiem myślenia, do Innych FPP można by przenieść jeszcze chociażby poddziały Team Fortress 2, czy też Combat Arms. Wkrótce dojdziemy do sytuacji, w której dział FPS będzie wyglądał tak. ;)

QLxv3Ba.png

Racja. Wszystko przenosicie...

Niech sobie stoi.

Opublikowano

W działach Team Fortress 2 oraz Ghost Recon Phantoms jest taka sama sytuacja. IMO w dziale WR jest zbyt dużo cennych poradników etc. żeby go kryć w "Inne FPP".

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Nie, skasujmy wszystkie działy, dziwmy się, że mało osób udziela się na forum.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...