Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup PS4 i TV

ghapi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam zamiar zakupić ów produkt pytanie czy na chwile obecną warto, bo niedługo święta a w sumie to już przed świętami grubo pare tygodni zawsze są wyprzedaże poczekać czy szukać już na tą chwilę ? 

i teraz w sumie najważniejsze pytanie jaki telewizor polecacie do ps'a ? 

myślałem o tym :https://www.mall.pl/led-tv-cena/lg-32lf5610?v=792351&ceneo_spo=true

Opublikowano

Każdy telewizor nada sie do ps'a. 

Osobiście konsolę sobie bardzo chwalę. Jedyny mankament to te jebane światło, dlatego też, gdybyś się zdecydował, zainwestuj w taśmę izolacyjną.

Opublikowano

Każdy telewizor nada sie do ps'a. 

Osobiście konsolę sobie bardzo chwalę. Jedyny mankament to te jebane światło, dlatego też, gdybyś się zdecydował, zainwestuj w taśmę izolacyjną.

ehm a jak ta taśma miała by mi pomóc nie bardzo wiem o jaki światło chodzi 

co ja mam tym kur okna zakleić ? :D

Opublikowano

Pad i konsola świecą, co bardzo irytuje nocą (nie da się tego wyłączyć). O ile czytałem na reddicie, to paru użytkowników z tego powodu wybrało xone, dlatego o tym wspominam. A napisałem o taśmie izolacyjnej, bo to jedyne wyjście, żeby nie świeciło. xD

Opublikowano

Na pada są już maskujące naklejki http://maxlevel.org/wp-content/uploads/2014/02/decals-mix.jpgtakże jak świeci zbyt mocno, to można sobie pyknąć wzorek. Można przecież wykonać też to samemu, będzie mniej świecić, a i lepiej się pad będzie prezentował. No i możliwe, że w przyszłości będzie można w końcu wyłączyć lightbar ;)

Konsole warto kupić, czy stanieje na święta to już nie wiem. Sony nie tak dawno obniżyło ceny PS4 na całym świecie, także wszelakie obniżki na święta są już zależne od sklepów, a nie producenta konsoli.

Jeśli chodzi o telewizor, z podanych bym wybrał Samsung UE32J6300.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

ja mam taki tv ( kupiony przez zakupem konsoli ) samsung ue32j6300aw i powiem Ci szczerze zaj3bista grafika więc jeśli możesz to dołóż a nie pożałujesz ;p 

Co do ps4, warto kupić, możesz też kupić używane bo na allegro np znajdziesz jeszcze z gwarancja. Na pewno na święta będą jakieś promocje ale też możesz być na bieżąco bo ostatnio w auchan była ps4 za 1300 zł ( ktoś mi tam dał linka ) ,, możesz kupić też 500gb też gier za 1500 zł 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...