Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naka C++ - książka

kamilmatt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zamerzam kupić sobie książkę o programowaniu w C++ - kurs podstawowy... Słyszałem, że to dobry sposób na naukę języka ;P. Jest to dobry pomysł? Jeśli nie, to w jaki sposób mogę się nauczyć takiego języka? A jeśli tak, to jaką książkę proponujecie ?

Mój kolega z Australii zaczął uczyć się języka miesiąc temu, i już stworzył własnego cheata do cs;go, więc wiem, że się da :D

Opublikowano

Korzystaj z wielu źródeł, najszybciej nauczysz się robiąc samemu przykłady, a nie czytając non stop teorie.

Podstawy podstaw znajdziesz tu: https://www.youtube.com/watch?v=Kc98tH59A_U&list=PLJH_V2agrmShGF7wFvaB-FfS_JDkhTgAr

Przy okazji możesz czytać książki, śledzić tego typu fora, rozwiązywać przykłady udostępnione w internecie i robić kursy.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...