Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura Quest by N3xT

.N3xT.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://wklej.to/1yXfE

Poprawić interpunkcję, i można brać. Nawet fajny. Jak ktoś lubi szukać jaja siostry sury. :D

Prawdziwa Kobieta z Jajami!  :gaaay:

ps: Tylko nie przyjmuj tego jako ataku. Jest wszystko super. Tylko interpunkcja trochę nie zbyt, i fabuła dziwna.. ech, no ok. Jesteś Super gość! Dziękujemy

Opublikowano

http://wklej.to/1yXfE

Poprawić interpunkcję, i można brać. Nawet fajny. Jak ktoś lubi szukać jaja siostry sury. :D

Prawdziwa Kobieta z Jajami!  :gaaay:

ps: Tylko nie przyjmuj tego jako ataku. Jest wszystko super. Tylko interpunkcja trochę nie zbyt, i fabuła dziwna.. ech, no ok. Jesteś Super gość! Dziękujemy

Spoko niema za co , ale nie jaj sury tylko Worek z Pajęczą trucizną trza szukać B) choć tez jaja ale to wcześniej :D

Dzieki za dobrą opinie

59494065967163757200.png
Opublikowano

Takie pytanie, podomykałeś wszędzie klamry? (chodzi o "") Bo widzę to jest gotowiec questa przerobiony z innego forum, a chciałbym ten oto wykorzystać.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

­Wszystkie są domknięte i sam robiłem quest

Pozdrawiam ~N3xT

Domknięte, masz rację, są, ale to nawet widać, że quest jest robiony z "gotowca". Nie byłoby to złem, gdyby nie to, że niektóre rzeczy są nie pozmieniane, np. when xxx.chat."Mój brat" (...)

Za pisanie questów też się k***a mać nie bierz. Nie wiem co gorsze w twoim wykonaniu, questy czy grafika.

Ciężko stwierdzić! Ale nie będę tu wszczynał kłótni.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Za pisanie questów też się k***a mać nie bierz. Nie wiem co gorsze w twoim wykonaniu, questy czy grafika.

Niech się bierze, ale przynajmniej tego nie publikuje. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...