Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs "Jestem programistą"!

Istny Diabel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Hinar ale obecność punktowania za bajery graficzne sprawia spore utrudnienia. Kogo nagrodzić? Gościa, który opisal poprawna polszczyzna niezwykle złożony cheat czy nieco mniej złożony, ale pięknie zaprojektowany? Konkurs powinien być wiec albo konkretny - liczy sie opis lub grafika, albo z założenia laczacy dwie idee, albo podzielony na dwie kategorie...

Nie obronicie sie, za dużo pocisków :P

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

HeroZero oponki generator

Opis: Generuje oponki, statystki monety i przywoluje dany przedmiot.

Screenshot:

nowyobwuw.png

2.

MC Op Me

Opis: Opuje gracza o danym nicku w grze minecraft..

Brak skrinszota

3.

Margonem TP

Opis: Teleportuje gracza w dane miejsce w grze margonem.

Brak skrinszota.

Cool-Text-141943018572139.png

Opublikowano

Ale o czym w ogóle piszesz? Napisałem, że największe szanse ma grafik i tak jest - ktoś kto nie odwali jakiejś grafiki nie ma prawa wygrać.

Na szczęście nie jesteś w jury i nie decydujesz kto ma prawo wygrać, a kto nie.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

HeroZero oponki generator

Opis: Generuje oponki, statystki monety i przywoluje dany przedmiot.

Screenshot:

nowyobwuw.png

2.

MC Op Me

Opis: Opuje gracza o danym nicku w grze minecraft..

Brak skrinszota

3.

Margonem TP

Opis: Teleportuje gracza w dane miejsce w grze margonem.

Brak skrinszota.

co do 2:

to maja byc chyba prawdziwe pomysly, ktore da sie zrealizowac, a nie jakies bajki jak u @KoMaR1911

Zwróć uwagę na to, że większość użytkowników nie zna się na programowaniu, a same pomysły przedstawione tutaj mogą zainspirować tych prawdziwych programistów do stworzenia czegoś ciekawego.

Zwroc na to uwage, ze wiekszosc tez nie umie sie bawic gimpem/photoshopem.

Jestem programista grafikiem!

Opublikowano

Idea konkursu jest bez sensu... myślałem, że będzie trzeba stworzyć jakiegoś cheata, ale się przeliczyłem.

Nie wiem, czemu nazwa "Jestem programistą" skoro z programowaniem nie ma ten konkurs nic wspólnego.

Opublikowano

@petergood taki konkurs również będzie miał swoje miejsce. Nie da się zrobić konkursu, w którym każdy będzie mógł wziąć udział, także emocje w dół. ;)

Nie, że nie da się zrobić, tylko po prostu Wam się nie chce bo lepiej iść na łatwiznę - "dobra jakiś konkurs zrobiony, nie będą się czepiać, że nic nie zrobiliśmy".

Gdybyście to lepiej przemyśleli to na pewno by nie było tylu negatywnych komentarzy.

Opublikowano

Na szczęście nie jesteś w jury i nie decydujesz kto ma prawo wygrać, a kto nie.

a to jakieś xfactor ziomek, że jury ? Skisłem lekko :v

@ top

Beczka, nie oszukujmy się, konkurs wygra dobry, lepszy i jeszcze lepszy grafik a nie "programista".

Nazwa tematu też dobra, tyle hejtów na was, że zmienicie nazwę, nikt nie zauważy i będziecie się wypierać "o co wam chodzi przecież nazwa jest że jestem grafikiem XD"

To nie to samo mpc co kiedyś, ktoś tam napisał, że za przelew kupi się moderatora i zbije warny, dobrze powiedział.

Dostajemy czasami warny za nic

MPC FORUM 2008-2011 > MPC FORUM 2015

Era tego forum się już powoli kończy z tego co widzę i admini robią wszystko na siłę, lecz z tego wychodzi jeszcze większe gówno.

(Nazwę tematu pewnie jakiś unskill z teamu wymyślał  "Jestem programistą" xD Dzieci w wieku 10 lat wymyślą lepszą).

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Przez takie własnie akcje co do pomysłów na cheaty forum spadło na mordkę ­ :((

Ludzie zamiast kiedyś samemu kminić szukali gotowego na forum, przez te pare lat wszystko się zmieniło.

Teraz zamiast tematu szukam pomocy przy cheacie jest temat szukam wh  :)

Może nie jestem "kimś" na forum ale szczerze mnie to jebie, chodzi o to że teraz łatwiej dostać gotowego cheata a kiedyś były tylko wskazówki i człowiek się uczył musiał dać coś z siebie aby mieć to co inny.

Teraz to jest download plugandplay  :sex:.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Tak jak masz w regulaminie, grafika i opis jest punktowany jako "dodatek", głównym punktem jest pomysł oraz estetyka wykonania. Nie słuchaj tych idiotów wyżej.

Opublikowano

Czy w tym konkursie liczy się dobrze odjebana grafika czy sam pomysł i opisanie go w dobry sposób?

Pomysł i opisanie go jest zdecydowanie ważniejszy. GUI może być wykonane nawet w paintcie. ;)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Admin Cienia
Opublikowano

Zmieńcie opis konkursu na "Jestem pisarzem i grafikiem".

Raczej na "Jestem zielony w programowaniu, ale muszę nabić kolejną plakietkę do profilu". A tak na serio, to na forum można spotkać jedynie kilka osób, które faktycznie znają się w tym temacie. Nie krytykuje tutaj w żaden sposób tego konkursu, ale wydaje mi, że jest on kierowany do zupełnie innej grupy ludzi niż zostało to założone.

Anyway powodzenia ;)

1294477714-U1.png

Opublikowano

L15DedM.png

mam watpliwosci, ze nagrody zostana rozdane po znajomosci

Ty jesteś wątpliwy ;)

Ale jeśli ktoś będzie wyjątkowo dociekliwy odnosnie głosowania w konkursie, to oczywiście nie będzie nic ukrywane jak to wyglądało ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ty jesteś wątpliwy ;)

Ale jeśli ktoś będzie wyjątkowo dociekliwy odnosnie głosowania w konkursie, to oczywiście nie będzie nic ukrywane jak to wyglądało ;)

Skład jury: Lord MakinIstny DiabelRavoner. Jury będzie oceniało każdą pracę według określonej punktacji.

no racja, juz nie mam watpliwowsci, wedlug regulaminu pan w statusie jest jedynie sponsorem, a nie w "jury"

powodzenia bioracym udzial

­

Opublikowano

Hm, ja na komputerze nie posiadam nawet photoshopa. Więc jeżeli ja wymyśliłbym cheaty, pięknie je opisał to miałbym mniejsze szansę na wygraną niż grafik, który wymyśliłby takie same, opisał tak samo ale na przezajebistej szacie graficznej, tak?

­

Opublikowano

A to jest prowokacja czy po prostu hejt? Bo odpowiedź jest chyba oczywista.

Żeby zrobić grafikę nie trzeba mieć Photoshopa którego licencja kosztuje kilka tysięcy złotych. Ja do swojej pracy użyłem samych darmowych programów i jestem zadowolony z wyników.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...