Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe masterki?

veimiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozkładał już ktoś nowe masterki, może widział ktoś jakiś poradnik jak porozdawać na poszczególne role? (ADC, APC, ad jungle, ap jungle itp.) Próbowałem sie sam za to zabrać, ale to konkretnie czasochłonne.

Opublikowano

Tak trudno jest dopasowac masterki do konkretnej roli / champa? Poczytaj kazdai uloz sobie drzewko wg. potrzeb.. I nie ma czegos takiego jak uniwersalne ad czy ad jungla kazda postac potrzebuje czegos innego.. Sam na jungle mam juz z 10 str.

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

według mnie nowe masterki są bardzo łatwe, poczytaj, zastanów się a na pewno coś skleisz ;p 

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Jeżeli źle mówię to niech mnie ktoś poprawi,ale czy dobrze rozumiem,że teraz na Zedzie,Rengarze itd mam grać ciastka i ap ? ...

Sam póki co próbuję to robić, nawet dobrze idzie, polecam 45% CDR Riven, 3sek na W i E, 5/6 sec na Q :D

Jak zrobić te 45% cdr ?

Opublikowano

Jeżeli źle mówię to niech mnie ktoś poprawi,ale czy dobrze rozumiem,że teraz na Zedzie,Rengarze itd mam grać ciastka i ap ? ...

Jak zrobić te 45% cdr ?

Nie musisz, zamiast AP możesz wziąć nawet w 1 linijce attack speed, a w 3 a lifesteal+spellvamp, a zamiast ciastek to coś na buffy, też przydatne. 

Opublikowano

45% cdr gdzie w lolu jest max 40% genius

O k***a zdechłem   xD   xD   xD

Ty w ogóle czytałeś co dają te nowe masterki, czy tylko czekasz na gotowca z neta? 

http://prntscr.com/91l3wtpzdr genius...

To samo chciałem mu napisać:D dzieci nie czytają a potem piszą głupoty. O 45% CDR było już pisane.

Opublikowano

Specjaliz_srwqaax.gif

Riot właśnie specjalnie zrobił takie specjalizacje dla osób... mniej ogarniających. Specjalizacje czytamy od góry do dołu i wystarczy w każdym rzędzie wybrać jedną ze specjalizacji i przydzielić im odpowiednią ilość punktów. Można również wybrać dwie specjalizacje w rzędzie lecz liczba przyznanych punktów w tym rzędzie nie może przekroczyć liczby pięć. Wyjątek stanowią natomiast drugi, czwarty oraz szósty rząd. Tutaj można wybrać jedynie jedną z opcji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...