Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Masterki na każdą postać Season 6!

Srockie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczął się Pre season a ty nie wiesz co masz robić?

Wszedłeś w swój profil, kliknąłeś na specjalizacje i rozłożyłeś ręce? 

Nie martw się, nic straconego! Tylko teraz, jeden jedyny link dzięki któremu twój problem zniknie w trymiga!

http://imgur.com/a/Cqhjg

Nie moje, znalazłem w czeluściach internetu a jako, że dużo początkujących może mieć z tym problem to się dziele  <3 .

syndra_sig_zps3151e2d8.gif

Opublikowano

o boże ale fajne -_- ja mam masterki pod (ap,ad,tank,off tank, support tanky, support ap/ad, agresywny jungler, hybryda, deff ad) Nie no gratuluję ci że zrobiłeś proste masterki do Atroxa i Ahiri

Opublikowano

Najpierw sprawdź czy są dobre, a jak nie jesteś pewny to chociaż to napisz.

Nie wiem jak można stawiać 10 ad i kilka AP over 2% lifestealu na adc ;_; 

Opublikowano

Te masterki na akali, alistara mowia mi, ze dostaje raka jak to widze.

Nie masz pojecia, nie sprawdzałeś masterek tylko wstawiłeś i twierdzisz, że są dobre? pls

Opublikowano

Geez, polecam czytanie ze zrozumieniem xD. Nigdzie nie twierdze, że są dobre więc wasze bezsensowne posty powinny dostać % :). Jeżeli wam sie nie przydadzą to nie korzystajcie, typowe polaczki xD. Byle nabić posta i spi*rdolić do innego tematu pisac kolejny gówno komentarz :v

Opublikowano

Geez, polecam czytanie ze zrozumieniem xD. Nigdzie nie twierdze, że są dobre więc wasze bezsensowne posty powinny dostać % :). Jeżeli wam sie nie przydadzą to nie korzystajcie, typowe polaczki xD. Byle nabić posta i spi*rdolić do innego tematu pisac kolejny gówno komentarz :v

Dlaczego twierdzisz, że bezsensowne posty? Skoro wstawiłeś tutaj masterki a nie uważasz, że są dobre to Ty powinieneś dostać % za wprowadzanie w błąd. Komu miałyby się przydać złe masterki. Skoro to tu wstawiłeś to obroń je jakoś, że są dobre, a jak nie to je usuń.

Opublikowano

Jak wyżej "Nie moje, znalazłem w czeluściach internetu" Sam korzystam ze swoich bo nie mam problemu z robieniem masterek pod siebie :v

Jak nikomu sie nie przydadzą i ma sie robić zbędny spam to zamykamy temat i do budy, peace.

3opQb4I.jpg

@Eryk wprowadzenie w błąd, czy ty jestes chory psychicznie xD?

Nie przydadza sie to ktos nie bedzie ich uzywal ja tu widze sami perfekcjonisci. Ciekawe czy jak robicie kupe to na nia potem patrzycie i zastanawiacie sie czy moglibyscie zrobic ja lepiej?

@Szymico Panie władzo, dziękuje za ostrzeżenie bez "mandatu". Już sie uspokajam, temat można zamknać bo więcej złego niż dobrego z niego wynikło :x.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...