Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rodzina dziewczyny....

Splinder231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam ogromny problem z którym powoli przestaje sobie radzić :( Amanda jest dla mnie wszystkim jestesmy razem 14 msc ostatnio dlugo sie klocilismy i ona plakala bardzo jej matka z ojczymem doszli do wniosku ze ją wykorzystuje i ja jestem najgorszy :( Nakłaniali ją do rozstania ona zaczela im wierzyc i do mnie ciągle z wyrzutami tylko że ja ją kocham ponad zycie nie chce jej placzu tylko jej szczescia tyle co jej prezentów kupiłem zabierałem wszędzie codziennie wstaje o 6 zeby tylko ją do szkoly odprowadzic.Jej matka ma mnie za najgorszego i ni3 zna całej prawdy.Gdy my sie juz pogodzilismy chciala do mnie przyjechac matka jej zabronila narazie,moze tylko na spacery.Nie daje rady ona jest dla mnie wszystkim co robic :( ?

Opublikowano

Poużalaj sie na forum :)

Tak na poważnie to najlepiej, żebyś porozmawiał z jej rodzicami a jak nie to chociaż ona niech z nimi rozmawia.

Opublikowano

Plss macie po 14 lat, że musicie słuchać się rodziców?

Rozmowa jest kluczem ;)

Albo się rozstań jak nie umiesz sobie poradzić z takim problemem...

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

up

W pełni niezależni będą dopiero jak wyprowadzą się na swoje brutalna prawda.

@top

Szczera rozmowa we czterech, albo i sześciu, zależy jak twoi rodzice podstawiają się za tą sytuacją.

Opublikowano

Jeeeezu, moj ziomek mial takich teściów to mial wyjebke i robił co chciał. Bądź, bądź a oni będą musieli zrozumieć, że ci zależy, wolno, wolno a dokładnie.

powiedz jej matce, że Amanda ma już 6 lat i może robić co jej się podoba

XDDDDD

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Nakłaniali ją do rozstania ona zaczela im wierzyc i do mnie ciągle z wyrzutami

Wpakujesz się w związek, gdzie jak coś będzie nie tak, to dziewczyna poleci do matki, będzie jej słuchać, teściowa będzie Cię nienawidzić, Ty zresztą jej też, a ona będzie wam psuć związek.

tyle co jej prezentów kupiłem zabierałem wszędzie

Za pieniądze prawdziwej miłości nie kupisz.

Ja mam podobną sytuację, gdzie rodzice mojej dziewczyny za mną nie przepadają, ale:

1. Ja mam to gdzieś - to z moją dziewczyną będę tworzył związek, a nie z nimi,

2. Moja dziewczyna ma własny rozum i nie przyjmuje wszystkiego, co tylko jej powiedzą rodzice,

3. Kochamy się na tyle mocno, żeby pokładać w sobie ufność,

4. Jesteśmy w wystarczającym wieku, że moglibyśmy niedługo wyprowadzić się, wziąć ślub, robić co nam się tylko podoba.

A dodatkowo rozmowa, rozmowa i jeszcze raz rozmowa. Jeśli masz jakiś problem, to rozmawiaj na spokojnie. Nie trzymaj się swoich racji, bo możesz ich nie mieć. Wysłuchaj drugiej strony. Jeśli chcesz zanegować jakiś jej argument, rób to argumentem, a nie "bo tak". O kłótnie się nie martw, w każdym związku są potrzebne. Byle tylko je rozwiązywać, a nie zamiatać pod dywan.

W6iB9H1.png

Opublikowano

powiedz jej matce, że Amanda ma już 6 lat i może robić co jej się podoba

Hahahaha płacze xD

Topic. Może wpadnij do nich w niedziele na rosolek, a przy obiedzie porozmawiajcie. Rosół zawsze działa ulgowo. Rozmowa to podstawa kompromisu.

Opublikowano

Porozmawiaj z jej rodzicami i powiedz, że się zmieniłeś oraz nie będziesz więcej trollował na mpc forum.

,,Umysł potrzebuje książek, podobnie jak miecz potrzebuje kamienia do ostrzenia."

~Tyrion Lannister

6.jpg

Opublikowano

ja bym na twoim miejscu podcial sobie zyly i zamordowal jej matke, mam dobra siekiere moge ci pozyczyc. fiskars 4 kg tnie wszytsko glowe odlupie za jednym uderzeniem

powodzenia podaj swoj adres na priv jutro ci wysle.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Robisz fatalne błędy kolego,

Nigdy, przenigdy nie słodź tak dziewczynie częste (prezenty, spotkania, wyjazdy) bo One to potem wykorzystują,

Masz problem z jej rodzicami, bo nie znają prawdy??Nosz k***a to leć i pogadaj z nimi i wyjaśnij 

a druga strona tego jest, że Jej chyba jakoś specjalnie nie zależy jeżeli ma to w dupie i nawet nie próbuje Cię bronić.

Pamiętaj tego kwiatu jest pół światu jak nie ta to następna i tym się kieruj, nigdy się tak nie angażuj bo dziewczyna Cię zniszczy !

Bądź k***a twardy, pierdol ją.Jeżeli jej będzie zależeć  to będzie starała to wszystko zmienić, jeżeli nic nie będzie z tym robić to znaczy, że nie była  warta nawet gówna w kiblu.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Zbudowałeś związek na beznadziejnych podstawach, tzn. prezentach, spełniania zachcianek dziewczyny, byciu na każdej jej zawołanie, więc nie ma co się dziwić, że się kłócicie, bo kiedyś prędzej czy później ta sztuczna, cukierkowa atmosfera musi wybuchnąć.Po za tym twoja dziewczyna jest z tych, które po kłótni ze swoim chłopakiem/mężem biegną zapłakane do mamusi i szukaj u nich pocieszenie i psuedo - porad, są tak naprawdę jeszcze dziećmi, które nie umieją żyć bez rodziców i tak może być całe życie.Radziłbym ci zakończyć ten toksyczny związek.Samo mówienie, że ta dziewczyna jest dla ciebie wszystkim już pokazuje fanatyzm i zauroczenie a nie dojrzałe uczucie.Serio, jeżeli nie masz nic w życiu prócz tej dziewczyny to znaczy, że coś je nie tak...

Opublikowano

Popełniła błąd powinna porozmawiać, ale właśnie w najgorszym wypadku z rodzicami bo ona ci wybaczy, ale jej rodzice nie koniecznie.

Weź sprawy w swoje ręce i albo powiedz dziewczynie żeby stopniowo mówiła swoim rodzicom, że się zmieniłeś [o ile to prawda], a jak nie to sam do nich podejdź i porozmawiaj ja nie mam problemu rozmawiać, gdy coś mi nie odpowiada.

Opublikowano

Z doświadczenia radze Tobie zerwać z nią, teściowie Tobie beda niszczyć zycie

On jest w związku z nią, nie z jej rodzicami. Jeśli tylko ona nauczy się bez nich żyć, to nie ma problemu.

W6iB9H1.png

Opublikowano

Jeśli tylko ona nauczy się bez nich żyć, to nie ma problemu.

To muszą uciekać min. 100km od miejsca zamieszkania jej rodziców, a później tylko przecierpieć raz na jakiś czas jakieś spotkanie.

Opublikowano

Niczym epizod z Trudnych Spraw. Polecam wziąć swoją dziewczynę, umówić się z nią i jej rodzicami na rozmowę i to wszystko wyjaśnić.

Integracja rodziców w związek jest bardzo absurdalna. Dodatkowo widać, że twoja dziewczyna jest mało samodzielna. Zamiast posłuchać głosu serca, słucha się ojca i matki. 

Co jak co, ale nie wróżę wam sukcesu. Powód jasny: Wszędzie będą i wszystko będą wiedzieli kierujący ją rodzice 

9368_gold.png

Opublikowano

W sumie jej rodzice nie powinni być aż takim problemem. Co prawda po części jest to trochę ważne, aby nie mieli do Ciebie zbytnich zastrzeżeń, ale też nie powinni być kłopotem w waszym związku. Spróbuj z nimi porozmawiać o ile masz tyle odwagi.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

codziennie wstaje o 6 zeby tylko ją do szkoly odprowadzic.Jej matka ma mnie za najgorszego i ni3 zna całej prawdy.Gdy my sie juz pogodzilismy chciala do mnie przyjechac matka jej zabronila narazie,moze tylko na spacery.Nie daje rady ona jest dla mnie wszystkim co robic :( ?

twoja dziewczyna ma 9 lat, że nie może sama bez pozwolenie rodziców się z tobą spotkać albo chodzić do szkoły? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...