Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pochwalcie się dywizjami/nagrodami za sezon 5!

Katatuki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

g2, bo na wbijanie się wyżej nie starczyło mi już czasu. ;_; W przyszłym sezonie może uda mi się wbić platyne, a może coś wyżej.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

D5, a jak będzie w następnym sezonie? Nie wiem, okaże się. Zwłaszcza to, jak będą wyglądać rankedy w 3+ osoby...

Opublikowano

D5

W s6 wbijam D1 na skryptach żeby grać z moim ulubionym polskim leśnikiem disem.

Opublikowano

egh ;x a ja jestem w Goldzie chyba 4... albo 5... 

zagrałem około 100 gier ^-^ pierwsze 10 było zabawnych aż mnie Rito do Bronzu 3 dodało za co bardzo dzienkuje

no w końcu starałem się ^-^ !...

staty 2/19 i z 3 gier wyszedłem ;x

a co do przyszłego sezonu ?...

a nie wiem może w ogole nie będę grał... chociaż jak Ini będzie chciał albo spotkam innego fanatyka

gier rankingowych który gra 2000 gier rocznie to pewnie będę zmuszony do grania xD

Opublikowano

Aktualnie P3 (spadłem przed chwilą z P2  :lenny:). Będę celować teraz na diament / master. 

maybenow.png

Opublikowano

Silver 3 chyba bo od 4 miesięcy nie gram ale mam zamiar w przed sezonie wrócić, ale i tak 3 sezon z rzędu na nowy wrzuci mnie do b5 tak jak było w 2 poprzednich więc lipa xD

Pasjonat
Opublikowano

P4 po 40 gierkach, lekko znudziła mi się ta gierka. Ramki/avataru nie dostałem bo dostałem bana 14 dni w połowie sezonu.

.

Opublikowano

Dzisiaj dostałem ramke z bronzu, i chyba troche załuje :D

Bo gdzie nei wejde do gry to zaraz mi jakis pajac pisz "omg bronze kid, loose" xdd nie da się wytrzymać :D

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Dzisiaj dostałem ramke z bronzu, i chyba troche załuje :D

Bo gdzie nei wejde do gry to zaraz mi jakis pajac pisz "omg bronze kid, loose" xdd nie da się wytrzymać :D

Nie ma bronzowej ramki -.-

@topic silver 1

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Trochę temat odkopany, ale co tam...

Main EUNE: D4

Smurf EUNE: D5

Smurf EUW: D5

Najbardziej jestem zadowolony z nawet spoko win ratio 65% [185 gierek] na main postaci. 

Niestety nie otrzymałem wszystkich nagród tj. upragnionej ikonki silvera oraz bronzu, za teamówki ofc. Riot to ma gdzieś

ale i tak spoko.

Plany na kolejny sezon?

Wbić się co najmniej do top 50 najlepszych Annie na świecie.

Opublikowano

Jedna wygrana gra i miał bym gold ale niestety :/. Teraz niestety spadłem ale jest OK 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...