Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NOK S2.Laneris ver.4.0.1

Hisao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam tu dziś NOK'a na lanerisa s2 do nowego klienta.

Na pewno nie działa na wojce na broni jednoręcznej ale na dwuręcznej już działa.

Na każdą inną klase i broń powinien działać bez zarzutów. ; )

Instrukcja :

Wgrać pliki do folderu pack w nowym kliencie laneris s2.

Odpalać bez patchera.

Download :

https://mega.nz/#!401H0YqB!mXa2GlYuIw9pPyZ1oWBsLCO4rtZCAMTampHbUdKWG8A 

Skan :

https://www.virustotal.com/pl/file/76f3747866332723af4e6b256a7edcb240e48f9c37ff9b8a11fb4af4853628de/analysis/1447192541/ 

NIE ROBIE I NIE JESTEM W STANIE ZROBIĆ ŻADNEGO INNEGO CHEAT'U

Opublikowano

plik "postacie.epk" waży 120mb, po spakowaniu ma 103mb. Wybacz nie umiem pakować żeby ważyło mniej, wydaje mi się że w dobie tak szybkiego internetu te ~100mb to jest kilka sekund do minuty pobierania.

Opublikowano

Na pewno nie działa na wojce na broni jednoręcznej ale na dwuręcznej już działa.

Nie mogłeś znaleźć ExternalForce w pc2 -> warrior -> onehand czy jak ;P

A to zwracam honor jeśli bez wypakowywania clienta ;]

Opublikowano

plik "postacie.epk" waży 120mb, po spakowaniu ma 103mb. Wybacz nie umiem pakować żeby ważyło mniej, wydaje mi się że w dobie tak szybkiego internetu te ~100mb to jest kilka sekund do minuty pobierania.

Nie pakuj wszystkich plików tylko te co są potrzebne do działania cheata  ;) 

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

To naucz się przerabiać pliki odpowiadające za bicie z odpowiednich broni i będzie ważyło 10 kb xD

Opublikowano

jakie pakuj, przecież to w hex editorze robione

Clienta nie rozpakujesz erbii? xD xD xD

Co jak co, mistrzem nie jestem, ale erbia to akurat easy.

Opublikowano

Clienta nie rozpakujesz erbii? xD xD xD

Co jak co, mistrzem nie jestem, ale erbia to akurat easy.

UCZE SIE ROBIC NOKA W HEX EDITORZE, HOMIX PLS xD

Opublikowano

Nigdzie nie pisałam że umiem robić cheaty i się tym zajmuję. Z racji że taki NOK to nic trudnego mogłam się podzielić dla osób z MPC. A jeżeli Panowie wyżej mają jakieś problemy z tym że to udostępniłam to najlepiej było by zgłosić to do moderatora forum ;).

Opublikowano

Nie moge pobrac poniewaz pokazuje sie blad podczas pobierania ze "Chwilowe problemy.ponawiamy poloczenia)

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Nie wiem czy źle coś robie, ale jak umieszczam te dwa pliki w packu to nic sie nei dzieje tak jakby gra była normalna. Jakiś skrót klawiszowy czy po prostu zły download pobrałem? ;/

mogNI2J.jpg

Opublikowano

Nie wiem czy źle coś robie, ale jak umieszczam te dwa pliki w packu to nic sie nei dzieje tak jakby gra była normalna. Jakiś skrót klawiszowy czy po prostu zły download pobrałem? ;/

Był apdejt i nie działają żadne boty/hacki.... Za pare dni złamią zabezpieczenia

70346449028947551442.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...