Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się wracać na Metin2.pl?

Sky

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Opłaca się wracać na stare śmieci?, gdzie gra najwięcej ludzi? i czy da się pobrać klienta jakoś nie z gf live bo to syf.

Opublikowano

Oplaca sie grac?

To zalerzy od gracza, ja np. wrocilem do gry

Gdzie gra najwiecej ludzi?

Na pierwszych serwerach

czy da się pobrać klienta jakoś nie z gf live bo to syf

Nie

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano
  1. http://www.mpcforum.pl/topic/1482337-wasze-zdanie-co-musz%C4%85-zrobi%C4%87-z-metinem/
  2. Diumar/Tortuga
  3. Nope.

/PS. Dodam jeszcze, że do czwartku nie da rady zacząć gry (póki nie usuną mobów halloween). Z okazji 'halloween' wrzucono tak jakby 'bossy' hallowenowe (które znajdują się na mapie dosłownie wszędzie, co krok to ten uporczywy mob) utrudniające gre. Podbiegają do Ciebie, zabijają Cię i tyle, piach w oczy nowym graczom, logika GF.

­

Opublikowano

Ja właśnie wczoraj zacząłem grać i zastanawiałem się czy te mobu głupie nie są po to aby przeszkadzać expbotom, wh itp. :p

Pasjonat
Opublikowano

Pełno jest takich wątków, czy wracać na globala? W każdym jest odpowiedź, że nie warto, z powodu tego jak obecnie i od dłuższego czasu wygląda tam rozgrywka.
Powtórzę jeszcze raz, nie ma praktycznie żadnego sensu rozpoczynania chyba, że masz na to ochotę i jest kompletnie dla funu. (bez wydawania pieniędzy, jakiegoś przeżywania)

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Jeśli masz za dużo pieniędzy to w sumie warto, ale jeśli nie chcesz grać w systemie p2w to gra nie ma sensu. Co za frajda teraz robić EQ, skoro większość graczy wspomaga się kupowaniem yangów, a itemy wybonowane mają niemalże jak na privie :D

Trzeba dzisiaj nie mieć czasu, żeby jutro mieć czas.

Opublikowano

Jak masz ochotę wrócić do starych śmieci i jeszcze się pomęczyć, to czemu nie. Jednak myślę, że trochę byś pograł i zrezygnował, bo to nie ten sam klimat co kiedyś. Lepiej obczaić jakiegoś dobrego priva (pytanie jakiego?) i na nim się pobawić. ;)

denzel.png

Opublikowano

Ja osobiście polecam RavieS2. Jest to priv ale nie jest za łatwy nie jest za trudny a klimat się trzyma. Gra bardzo dużo graczy bogaty rynek i nie ma jakiegoś syfu (nowości).

LG

Logitech

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...