Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opinie - Monitor, Słuchawki, Mysz.

st3fan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. ;) Proszę o opinię do tych przedmiotów, które wymieniam niżej, jeśli ktoś ma/miał lub zna te sprzęty to tym bardziej proszę o opinię. :)

Monitor: PHILIPS 21.5 223V5LSB2 LCD - http://www.ceneo.pl/26675368

Słuchawki: Ozone Rage ST - http://www.ceneo.pl/23061683

Mysz: SteelSeries Kinzu V3 - http://www.ceneo.pl/33348531

Zrobiłem coś źle?

Popraw mnie, nie miej złości.

Kto próbuje, ten nie błądzi.

Opublikowano

Monitora bym nie kupil, jesli ma to byc nowy, masz duzo lepszego benqa czy aoca tam w podobnej cenie. Sluchawki to gamingowy s**t z okropnym mikrofonem, nie polecamy, kinzu mozna od biedy wziac najwyzej

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Monitora bym nie kupil, jesli ma to byc nowy, masz duzo lepszego benqa czy aoca tam w podobnej cenie. Sluchawki to gamingowy s**t z okropnym mikrofonem, nie polecamy, kinzu mozna od biedy wziac najwyzej

To nie ma być sprzęt dla kogoś z kasą, to ma być budżetowy sprzęt. Słuchawki rzekomo dobrze się noszą i co niektórzy ludzie je chwalą, dlatego jeszcze chciałem się upewnić.

Już się pytałeś mnie na PW i pisałem: żadnych nowych słabiaków w tej cenie. Jak już to kup sobie np. używanego GL2250HM.

Prawda, pytałem. Ten GL2250HM jest fajny, znalazłem na allegro za 320 zł. Ale nigdzie indziej, olx/allegro nie znalazłem używanego. Czy znasz jeszcze jakiś monitor, najlepiej z hdmi? np. BenQ, czy jakiś inny. W monitorach jestem kiepski, więc pytam kogoś doświadczonego. :c

Zrobiłem coś źle?

Opublikowano

Tak, ten znalazłem, napisałem od razu do tego gościa, z tym, czy nie polecisz jeszcze jakiegoś BenQ o podobnej specyfikacji i podobnej cenie, bym go śmiało mógł dostać używanego.

A co do tej myszki, od biedy? Taka zła? Z tego co wiem, to pasha gra na takiej myszce. :)

Zrobiłem coś źle?

Opublikowano

Mysz pod jaki chwyt?

???

Zrobiłem coś źle?

Opublikowano

Palm grip

Zrobiłem coś źle?

Opublikowano

Tak, ten znalazłem, napisałem od razu do tego gościa, z tym, czy nie polecisz jeszcze jakiegoś BenQ o podobnej specyfikacji i podobnej cenie, bym go śmiało mógł dostać używanego.

A co do tej myszki, od biedy? Taka zła? Z tego co wiem, to pasha gra na takiej myszce. :)

Pasha o ile dalej gra, to gra na v2 pro, to calkiem inna mysz, przez wielu uwazana nawet za lepsza od v3.

Palm grip

kinzu nie jest pod palma, chyba ze masz 5 lat i malutka reke. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Pasha o ile dalej gra, to gra na v2 pro, to calkiem inna mysz, przez wielu uwazana nawet za lepsza od v3.

kinzu nie jest pod palma, chyba ze masz 5 lat i malutka reke. 

No w sumie jak się przyjrzeć, to nie. Claw grip trochę z Palm grip. Moja obecna myszka jest mniejsza od Kinzu V3 - http://www.manhattan-products.com/mh1-optical-mini-mouse

Prawda, pasha gra na myszce w wersji V2 - cena to ok. 150 zł. :)

Zrobiłem coś źle?

Opublikowano

Nie kombinuj, wysłałem dobrego Gigabyte, wystarczy.

Ja nie kombinuje, chcę tamtą myszkę i nikt na to wpływu nie będzie miał, chcę zaczerpnąć opinii...

Zrobiłem coś źle?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...