Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki na Rayen2

SzymKij

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma hacków na ten serwer.

Nikt nie jest w stanie zrobić, kompletnie nic..

niestety ten użytkownik ma rację, cheaty na ten serwer są praktycznie niemożliwe - nie wiem kto im to zabezpieczał, ale chyba ktoś z doliny krzemowej.

Opublikowano

niestety ten użytkownik ma rację, cheaty na ten serwer są praktycznie niemożliwe - nie wiem kto im to zabezpieczał, ale chyba ktoś z doliny krzemowej.

ja to wymiękam już, spocony cały jak dobra 17 i nic...

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

ja to wymiękam już, spocony cały jak dobra 17 i nic...

siedziałem na tym serwerem dobre kilka dni i nic, co oni takiego mają kurde

Opublikowano

Cóż, idę na tymbarka pierdziele tako robote.

Nie da się nic wgrać, ciągle wywala mi klienta.

u mnie ciągle błond podczas łączenia jak wgrywam cokolwiek, czyli jestem bliżej od ciebie, może wspulnymi siłami razem sprubujemy?

Opublikowano

u mnie ciągle błond podczas łączenia jak wgrywam cokolwiek, czyli jestem bliżej od ciebie, może wspulnymi siłami razem sprubujemy?

oć prubujem razem coś się morze nam udać, tak mi sie wydaje.

a tak btw, po kompilancji pika cos tak jakby bomba? wtf

Regulamin sygnatur

Opublikowano

oć prubujem razem coś się morze nam udać, tak mi sie wydaje.

a tak btw, po kompilancji pika cos tak jakby bomba? wtf

jak wgrywam coś z python loader metin2 najlepszego loader w całym wszechmetinie to jest u mnie narastajacy dźwięk, to chyba jestem na dobrej drodze co?

Opublikowano

jak wgrywam coś z python loader metin2 najlepszego loader w całym wszechmetinie to jest u mnie narastajacy dźwięk, to chyba jestem na dobrej drodze co?

kurde sam nie wiem, boje sie tego dzwieku bo to jak bomba wtf.. a tylko skrypta sobie podpjolem ehh..

Regulamin sygnatur

Opublikowano

kurde sam nie wiem, boje sie tego dzwieku bo to jak bomba wtf.. a tylko skrypta sobie podpjolem ehh..

kurcze skrypta, ja to z mpc jakieś chity znalazłem i prubuje wgrać, ale kurde coś stoi na przeszkodzie, jeszcze nie wiem co, ale sie dowiem, takze oczekujcie downloadu w przeciagu miesiaca

Opublikowano

Ja mam działające WH na inny serwer ale działa perfekcyjnie również na Rayen2 ale nie wiem czyje to jest ani na jaki serwer wiec nie wiem czy moge tak po prostu wrzucić to na forum. Jeśli mogę to piszcie to wrzuce :P

Opublikowano

Nie ma hacków na ten serwer.

Nikt nie jest w stanie zrobić, kompletnie nic..

Nie macie racji, wh działa :] przed chwilą je zrobiłem. A Exile, jeżeli mogę to wrzucę twoje  mh do tego. (tak, to było pytanie o pozwolenie)

1221me.md.gif

Opublikowano

Nie macie racji, wh działa :] przed chwilą je zrobiłem. A Exile, jeżeli mogę to wrzucę twoje  mh do tego. (tak, to było pytanie o pozwolenie)

no spoko, nie pozwalam

ale widze, że dobry haker z ciebie, my z sielem nie ogarniamy tego rayena, w c**j zabezpieczony

Opublikowano

no spoko, nie pozwalam

ale widze, że dobry haker z ciebie, my z sielem nie ogarniamy tego rayena, w c**j zabezpieczony

Niedługo download. Zabezpieczenia te same co kiedyś (beka).

Mówi coś Tobie ta liczba? 647424 ^^

1221me.md.gif

Opublikowano

Niedługo download. Zabezpieczenia te same co kiedyś (beka).

Mówi coś Tobie ta liczba? 647424 ^^

Nic mi nie mówi ta liczba, to numer twojego gg?

Opublikowano

Numer mojego buta

Duże masz stopy :O

Jak z tym wh, bo nie wiem czy zaczynac tam grę. Niby konto na forum już zrobiłam, ale metin bez czitów to nie metin, panowie.

Poratuje ktoś miłą koleżankę?

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...