Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wzrost pingu|Cofki w CS:GO

Karrigan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak każdy z nas uwielbiam cs:go, co tam dużo mówić, odrazu przejdę do konkretów. 

Cs:go mam już od dobrych 2 lat, zawsze po szkole usiadam i popykam pare meczyków jak każdy.

Od kilku dni mam dosyć dziwny przypadek ''cofek''. na net_graph 1 mam wszystko dobrze tylko zastanawia mnie fakt, że co jakiś czas (wtedy kiedy mam 'cofki') mój ping skacze ze stałych 60 do ponad 150, i tak co 15,30 sekund i znowu i znowu i znowu...

Sprawdzając na różnich stronach internetowych dot szybkości, pingu internetu zawsze wychodzi mi pozytywny, lecz jak gram mm'a ping na graphie skacze i nie mogę nic z tym zrobić. Skanowałem programam takimi jak:

Malwarebytes Anti-Malware

Usunąłem wszystkie ''problemy'' które zostały przeskaknowane i miałem nadzieje, że wszystko się jakoś naprawi/ustatkuje lecz byłem w błędzie.

Jeżeli ktoś wie, co jak, lub poprostu ma ochotę i wolny czas aby mi pomóc, byłbym bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam,

Emil.

Opublikowano

Ja mam podobny problem, pomimo 280 fpsów i internetu 70/40 co jakiś czas(raz na 5-10 minut) laguje mnie/cofa przez sekundę-dwie. To nie wina łącza, bo sprawdzałem w domu, u kolegi i na stancji, więc pod problem się podpinam. 

"Niech ryczy z bólu ranny łoś...."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...