Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoLBuilder.net - wersja zaktualizowana

Gość Mistrzu.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktoś używa ? Poleca? 

Co tutaj polecać? To tylko buildy od profesjonalnych graczy, a "program" działa na zasadzie niestandardowych buildów Riot.

Opublikowano

Co tutaj polecać? To tylko buildy od profesjonalnych graczy, a "program" działa na zasadzie niestandardowych buildów Riot.

k, rozumiem. to to jest program czy wreszcie podmienione polecane buildy? :F

.

Opublikowano

k, rozumiem. to to jest program czy wreszcie podmienione polecane buildy? :F

Podmienione polecone buildy, znaczy te podstawowe od Riot zostają, ale dochodzi Ci do każdej minimum 4 nowe ścieżki rozwoju, więc nie ma problemu.

Opublikowano

­Nie lepiej korzystać z bazy danych Champion.gg oraz programu Championify do aktualizowania Buildów?
Na LoLBuilder.net niektóre rzeczy wydają się już nieaktualizowane.

Opublikowano

­Nie lepiej korzystać z bazy danych Champion.gg oraz programu Championify do aktualizowania Buildów?

Na LoLBuilder.net niektóre rzeczy wydają się już nieaktualizowane.

Nie rozumiem. Co wydaje się być nieaktualizowane skoro buildy są dodawane na bieżąco? Są też naprawdę dobre, ponieważ zawierają wszelkie przedmioty sytuacyjne, a także te core.

Opublikowano

No rozumiem, masz racje. Jak ostatnio zaglądałem na ich stronę, to dużo rzeczy mieli jeszcze niezaktualizowanych.
Co nie zmienia faktu, że można by do tematu dodać także 2 bazę.
Swojego czasu korzystałem z obu i szczerze powiedziawszy bardziej spodobał mi się rozkład itam'ków w Championify.
Wydawało mi się, że widziałem kiedyś temat poświęcony champion.gg, ale gdzieś mi zaginął.
Skoro już wrzucacie jedno, to czemu by nie oba.

Opublikowano

No rozumiem, masz racje. Jak ostatnio zaglądałem na ich stronę, to dużo rzeczy mieli jeszcze niezaktualizowanych.

Co nie zmienia faktu, że można by do tematu dodać także 2 bazę.

Swojego czasu korzystałem z obu i szczerze powiedziawszy bardziej spodobał mi się rozkład itam'ków w Championify.

Wydawało mi się, że widziałem kiedyś temat poświęcony champion.gg, ale gdzieś mi zaginął.

Skoro już wrzucacie jedno, to czemu by nie oba.

Szczerze mówiąc to nie znam się na programie, który tutaj wymieniłeś. Jeżeli chcesz to stwórz osobny temat, który będzie dotyczył właśnie Championify.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...