Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z teksturami

czarny884

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Otóż po zakupie GMOD'a mam pewien problem związany z mapami,a dokładniej teksturami. W niektórych z map pojawia się model ERROR zamiast przedmiotu. Niektóre tekstury są zepsute, pojawia się różowa-czarna szachownica, a także przeźroczyste, gliczujące się (rozmywające się) nic. Prosiłbym o pomoc.

Opublikowano

Po prostu nie masz modeli z CS: Source i przy braku tej gry takie coś jest częste, bo wiele serwerów na multi korzysta z tychże tekstur.

A co do dużego napisu ERROR to jest różnie, bo nie raz na tym samym serwerze na tej samej mapie zdarza się to, a czasami jest wszystko ok.

Być może po prostu coś się nieprawidłowo wczytało.

Opublikowano

­@1361622928-U485574.pngVientV A może skan dodałbyś? Bo niezbyt wiem czy to nie ma wirusa lub czegoś. (I tylko 4 posty, coś podejrzane)

A co do tego CS:Source to raczej go nie kupię, brak funduszy <.< .

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngVientV Chodziło mi o to, żebyś wstawił skan tych plików co podałeś w linku, a nie wideo poradnik....

I jeszcze jedno : Czy za to VACA można "zarobić"?

Opublikowano

Jasne że nie, przecież to tylko pliki z innych gier valve.

Proszę, sam go wykonaj https://www.virustotal.com/

Poza tym część "Możesz poszukać skanów, na pewno pod którymś filmem będzie." nie napisałem bezcelowo.

Opublikowano

­"przecież to tylko pliki z innych gier valve."..... A nie czasem jest to piractwo skoro tej gry nie kupiłem, a biorę jej pliki?

Opublikowano

Grarry's Mod nie posiada wszystkich textur z gier, nawet ma okrojoną wersje z HL2.

Sam mam GM bez cs:s 

na cscheater pobierzesz txt 

ty nie pobierasz gry tylko pliki z które dodają brakujące textury 

za to nie ma bana ponieważ nie jest to modyfikacja klienta ani program 

te pliki wrzucasz do folderu addons 

Opublikowano

Wpisz w internecie cscheaters znajdź GarryContent i pobierz przez mega tą paczkę która jest potrzebna.

Sam korzystałem nie ma wirusa.

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...