Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nauczyciel WF'u

SумвιαN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz patologiczna szkole jeśli za używanie telefonu dostajecie kary cielesne. Jeżeli faktycznie było to bolesne to zgłoś to do dyrekcji zamiast płakać na forum.

Opublikowano

No tak, ale ja to dyrkowi powiem - a dyrek i wuefista sa kumplami, a pozatym nauczyciele mnie tylko wysmieja..

A bez powodu cie zlapal? Bylo chociaz okazac mu szacunek i schowac telefon,ale nie... bo po co. Lepiej niech cos zrobi a potem placz na forum :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

No tak, ale ja to dyrkowi powiem - a dyrek i wuefista sa kumplami, a pozatym nauczyciele mnie tylko wysmieja..

I bardzo dobrze, że Cię wyśmieją. Pewnie zgrywałeś cwaniaczka, a teraz szukasz kogoś komu mógłbyś się wypłakać i odpłacić tak nauczycielowi, bo inaczej nie potrafisz.

Poza tym na lekcji nie używa się telefonu, a obecne cipki w szkołach robią aferę jak nauczyciel w nich rzuci piłką, wykręci rękę czy lekko palnie w głowę. Oczywiście nie odrywając przy tym głowy od telefonu. Niestety obecnie możesz nawet nasrać na nauczyciela i cieszyć mordę, że nie ma prawa Cie ruszyć, ale jak widać są jeszcze nauczyciele, którzy nie dadzą sobie wejść na głowę.

Więc nie pogrążaj się takimi tematami tylko trochę pokory i szacunku do nauczyciela.

"Żeby zwyciężyło zło wystarczy obojętność dobrych ludzi..."

Opublikowano

I elegancko według mnie ten nauczyciel postąpił,nawet z tą ręką..

Uczeń nawet jak nie ma stroju chociażby z własnego lenistwa,to powinien mieć na tyle godności by siedzieć cicho i spokojnie a nie rąbać w komórkę..

Lepiej już tego nie zgłaszać,bo będzie śmiech na sali,choć na to zasługujesz.

Ew.drugim razem to ty mu wykręć rękę..

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

W takich momentach działa tylko jeden, sprawdzony sposób. Musisz do niego podejść przed lekcją, na lekcji, albo po lekcji, złapać go mocno za barki, popatrzeć mu prosto w oczy i zajebać z bańki. Jestem pewien, że już Ci nic nie zrobi i poczuje respekt. I to nie jest żart. Chyba.

Opublikowano

Dobrze zrobił. Znając życie toś pewnie strugał przy nim wielkiego madafakę żeby być yolo i swag przed kolegami z gimby to cię sprowadził do parteru a teraz udajesz biedaka. Trochę szacunku trzeba mieć do ludzi a nie jak w oborze.

Opublikowano

ZROBILEM TAK

ZROBILEM TAK

ZROBILEM TAK

ZROBILEM TAK

ZROBILEM TAK

ZROBILEM TAK

ZROBILEM TAK

ZROBILEM TAK

ZROBILEM TAK

ZROBILEM TAK

ZROBILEM TAK

ZROBILEM TAK

ZROBILEM TAK

ZROBILEM TAK

ZROBILEM TAK

Prawym na jego nick - Zgłos - Grefing. i Nie ma goscia

Opublikowano

Może chociaż powiesz jak złapał Cie za tą rękę, bo nie wiemy czy przypadkiem nie jest z Ciebie jakiś pizduś-glancuś i normalnie się Ciebie złapać nie można, bo nawet gryfa nie możesz podnieść.­

Czekam na odpowiedź, a Ci co odpowiadają i twierdzą, że powinien to zgłosić - nie bądźcie śmieszni. Ja rozumiem gdyby napisał to bardziej szczegółowo.

­

pyhvh7E.png

Opublikowano

Idziesz wyjaśnić sprawę z rodzicami u dyrka (i ze swiadkami)

Pamiętaj, jeśli czegoś chcesz, to możesz to zrobić. Zaczynając od robienia strony w html, kończąc na wchodzeniu do siedziby Microsoft, jako główny programista Windowsa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...