Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 błąd "The game Metin2 crashed" przy uruchamianiu.

iakess

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zgłaszam się na forum z problemem z grą Metin2. Postanowiłem wrócić wczoraj na globala ponieważ dorosłem to decyzji że gra na privach to tylko strata czasu i czemu by tutaj nie pograć w starego metka skoro tyle się zmieniło. No więc przejdę do sedna. Po wyłączeniu Metina2 wszystko było spoko nagle chcialem ponownie go włączyć i wyskoczył mi kominikat "The game Metin2 crashed. Reinstall był najgorsze jest to że muszę wtedy pc resetować i dopiero mogę ponownie włączyć grę jest to tak irytujące gdy stwierdzam dobra nie gram już a tu nagle chce mi się znowu i co ? Komputer trzeba resetować. Mam nadzieję że otrzymam jakieś rozwiązanie problemu z góry dziękuje !

Opublikowano

Zobacz czy w manadzerze zadan nie zostal wlaczony jakis proces zwiazany z metin2. Ja przez ten problem tedzien nie moglem grac hahahah

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Pasjonat
Opublikowano

@iakess to z pierwszego postu rozumiem, że z privami jest wszystko w porządku? Próbowałeś ponownie patchować? Możesz spróbować też zaaktualizować bios.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

@iakess to z pierwszego postu rozumiem, że z privami jest wszystko w porządku? Próbowałeś ponownie patchować? Możesz spróbować też zaaktualizować bios.

Tak z privami wszystko działa okazało się że nie tylko ja miałem ten problem bo połowa serwera nie mogła wejść przez serwerownie. Dziękuje :)

Opublikowano

@alelaska

Jak masz wlaczony proces gry nie wlaczysz drugi raz gry

no chyba u ciebie,u mnie sie zawsze wszystko odpala po 12 metinow.Tylko najgorsze jest to,ze jak zostawie te clienty na jeden h to potem robi się czarny ekran i dupa

/niereg. sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...