Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wpisana Nieobecnosc w dzienniku

Mateo:DDD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy jak na jednej lekcji mialem nieobecnosc to musze sie z tego usprawiedliwiac? Siedzielismy z kolegami, reszta poszla do klasy nauczycielka nie powiedziala gdzie mamy. Bylo rozdawanie nagrod i sekretarka mowila "chcecie to mozecie przyjsc i ogladac bo byly biehi niepodleglosciowe) potem i tak nasza klasa przyszla po sprawdzeniu nieobecnosci. Nieobecnosc mam wpisana olowkiem, jak myslicie wziazc jutro dziennik wymazac i wpisac plusa? Czy jedna nieobecnosc wplywa na cos?, musze sie z.tego usprawiedliwiac pisemnie przez rodzicow, czy wystarczy ze jej sciemnie "ze sekretarka mowila ze mozna przyjsc obejrzec rozdanie" przeciez co jej szkodzi i tak nic nie robili i sami poszli na hale, a to.ze nas nie.bylo i bylismy juz na hali to jakis problem? Jak myslicie.jak.to wytlumaczyc. Za odpowiedzi daje plusy.

Opublikowano

Za nieobecność przykuwają do pręgierza i dają 100 kijów.

ps: to prawda

@topic

To powiecie wychowawcy/wychowawczyni jak było i tyle, sekretarka w razie czego potwierdzi

Opublikowano

japierdole co to k***a przedszkole? weź pierdol to i tyle, jeśli ci tak bardzo zależy to napisz sobie usprawiedliwienie i tyle..

taki ze mnie ziomal

Opublikowano

japierdole co to k***a przedszkole? weź pierdol to i tyle, jeśli ci tak bardzo zależy to napisz sobie usprawiedliwienie i tyle..

taki ze mnie ziomal

Przedszkole nie, ale nwm pisac usprawiedliwienie? Musze w tym powod pisac? A i czy nieobecnosc z 1 polrocza jest na swiadectwie?
Opublikowano

Przedszkole nie, ale nwm pisac usprawiedliwienie? Musze w tym powod pisac? A i czy nieobecnosc z 1 polrocza jest na swiadectwie?

nie pisz gówno to ich obchodzi a jak bedą się dopytywać to powiedz że melanż miałeś i nie pamiętasz..

ta chyba że nie zauważą tej godziny

Opublikowano

Powiedz, że byłeś tylko nie usłyszałeś jak pani ciebie wywoływała.

Opublikowano

Powiedz, że byłeś tylko nie usłyszałeś jak pani ciebie wywoływała.

Raczej to nie.mozliwe moze pojsc do niej spytac, i nie uwierzyc ze bylo az.tak glosno, pozatym 2 nauczycielki sprawdzaly obecnosc
Opublikowano

Raczej to nie.mozliwe moze pojsc do niej spytac, i nie uwierzyc ze bylo az.tak glosno, pozatym 2 nauczycielki sprawdzaly obecnosc

No to skoro byłeś nieobecny na lekcji, to masz nieobecność, nie ma co płakać, świat się od tego nie zawali.

Opublikowano

hahauhdsuadhuashdasuchuxzhcusahcuashcuashucashucashucashucahahahahahauhuahuashauhauhauhauhuxahuhuzchzxuihcuaishcuaishuahuahuahuahuahahuahauhauhauahuahuahuahahaahahahahahahaajshajshajshaxahaxhjashjsahjhajhaahsjahsjahsjahsjahsahaahahajhxajhajhajahahahahahahaahahahahahahaahahaahahahahahaahahahaahaha nie mów mamie bo cie zapierdoli za 1 nieobecność, ja p******e do czego to doszło żeby o 1 nieobecność wypisywać na forum o grach.

Opublikowano

Skoro masz wpisaną nieobecność ołówkiem to raczej uda się to wyjaśnić, a jak nie to nie ma się raczej czym przejmować, bo to tylko jedna godzina.

Opublikowano

jedna nieobecność w te, czy w te wiele nie robi. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Hohoho jedna godzina to na prawdę nic, nie ma co się przejmować chyba, że bardzo zależy Ci na 100% frekwencji.

No tak ale to sie nie zalicza do godzin nieusprawiedliwionych czy cos? Nie zalezy mi na frekwencji, bo zeby miec 100% trzeba byc codziennie w szkole, zero chorob itd. Tylko wiem ze jak sie.jest nieobecnym to opuszczaja pole, obecnym wpisuja plusy a ja mam "N"
Opublikowano

No k***a gosci masz nieobecnosc, wychowawca to podlicza na koniec semestru i na podstawie tego wystawia zachowanie miedzy innymi. Oczywiscie jesli duzo opuszczasz to moga byc problemy ale patrzac po tym jak sie spinasz to raczej jest pierwsza N :D. Pierdol to xD

Opublikowano

No tak ale to sie nie zalicza do godzin nieusprawiedliwionych czy cos? Nie zalezy mi na frekwencji, bo zeby miec 100% trzeba byc codziennie w szkole, zero chorob itd. Tylko wiem ze jak sie.jest nieobecnym to opuszczaja pole, obecnym wpisuja plusy a ja mam "N"

i co z tego xD przecież oceny w szkole prawie nic nie znaczą, ani się nie przydają jak chcesz iść na jakieś dobre studia ani jak składasz podanie o prace, ktoś tam zawsze sobie spojrzy w przelocie ale to najmniej istotna sprawa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...