Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się dorobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie 

pracuję po 8h i często mam soboty wolne i nie mam co robić ...........................nudy .

chciałbym się zapytać was jak mogę sobie dorobić na necie nie mówię tutaj o tysiącach ale dobre i 200zł np ;p

mogę zrobić maly wkład pieniężny jeśli na to bd potrzeba pisać 

cs go może też być ale jackpoty mi nie idą chyba csgolongue ale nie znam drużyn .

Opublikowano

@Gamus, a to nie jest żaden fake, czy coś? Bo inwestycja dobra, ale tylko jeśli rzeczywiście działa. Wpłacić te 400$, a następnie mnożyć to mniejszymi ilościami.

Opublikowano

@Gamus, a to nie jest żaden fake, czy coś? Bo inwestycja dobra, ale tylko jeśli rzeczywiście działa. Wpłacić te 400$, a następnie mnożyć to mniejszymi ilościami.

Poczytaj komentarze ludzi, piszą że to działa i też zarabiają.

Jest to ryzyko na początku, ale kto nie ryzykuje ten nie ma.

Opublikowano

Poczytaj komentarze ludzi, piszą że to działa i też zarabiają.

Jest to ryzyko na początku, ale kto nie ryzykuje ten nie ma.

Próbowałem dodać własny komentarz, nie da się :) A wszystkie inne zdają się być pisane podobnym stylem więc bym uważał. Podobno opcje binarne to najbardziej ryzykowny sposób na zarobek, co mi się podoba i kiedyś skorzystam jak będę miał wolną gotówkę :) Chociaż ciekawi mnie kto na tym traci, bo jeśli obstawiasz że dana akcja wzrośnie i rośnie istotnie..to kto na tym traci? Bo przecież pieniądze same się nie mnożą.

Opublikowano

Próbowałem dodać własny komentarz, nie da się :) A wszystkie inne zdają się być pisane podobnym stylem więc bym uważał. Podobno opcje binarne to najbardziej ryzykowny sposób na zarobek, co mi się podoba i kiedyś skorzystam jak będę miał wolną gotówkę :) Chociaż ciekawi mnie kto na tym traci, bo jeśli obstawiasz że dana akcja wzrośnie i rośnie istotnie..to kto na tym traci? Bo przecież pieniądze same się nie mnożą.

Jeśli jakaś akcja rośnie to traci ta osoba, która obstawiła że spadnie.

I w opcjach binarnych jest tak, że wygrywasz powiedzmy 180% ze swojego obstawienia.

Jedna osoba obstawia powiedzmy 100$ że cena akcji spadnie, druga postawi 100$ że cena akcji wzrośnie. Jedna z tych osób ma po tym obstawieniu 180$, a więc 20$ to zysk dla strony.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Wg. mnie to zbyt kolorowe ;> Gdyby to działało tak jak opisał to ten koleś na blogu to stawiam że nikt by już nie pracował bo wolałby grać na giełdzie ^.^

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Właśnie szukałem podobnego tematu, ogólnie ciągle szukam i znaleźć nie mogę :P

Moje doświadczenia są takie - 3 miesiące temu wtopiłem na giełdzie kilka tys. złotych(niby dobrze rokująca spółka, spadek akcji z 3zł do 0, zaintersowanie pewnie wiedzą o jaką spółkę chodzi bo ogólnie ludzie potracili kupe kasy na niej). Ba nawet w ing "specjalści" ją polecali...

Po wtopie zainteresowałem się opcjami binarymi.

No i od tego czasu conieco sobie gram - będzie gdzieś 2 miesiące. Wtym czasie wcale sie kokosów nie dorobiłem :D Za 2 miesiące zarobiłem jakieś 2tys. złotych(no w przeliczeniu dolara 4zł bo idzie w góre)

Więc w opcjach wcale nie ma tak kolorowo jak każdy pisze. Owszem można zarobić ale i nerwy trzeba mieć ze stali. Zresza ja dopiero sie ucze więc wiadomo...

Natomiast myśle inensywnie nad jakimś biznesem bardziej "lokalnym", bo te wirtualne nie przemawiają do mnei na większą skalę :P

Opublikowano

Jeśli jakaś akcja rośnie to traci ta osoba, która obstawiła że spadnie.

I w opcjach binarnych jest tak, że wygrywasz powiedzmy 180% ze swojego obstawienia.

Jedna osoba obstawia powiedzmy 100$ że cena akcji spadnie, druga postawi 100$ że cena akcji wzrośnie. Jedna z tych osób ma po tym obstawieniu 180$, a więc 20$ to zysk dla strony.

Właśnie jak miałem wolny czas to wszystko sobie to przemyślałem, ktoś kto to wymyślił to geniusz :) Szansa na wygraną to 50%, góra lub dół. Przy tysiącu obstawień będzie to oscylowało właśnie między 50% według prawdopodobieństwa. I tak jak mówisz,  gdy 50% osób wygra to reszta jest przegrana i tracą wszystko co obstawili, 85% z kasy przegranych idzie dla wygranych a reszta dla organizatora.

Dlatego zakładając że mamy 1000 $ i obstawiamy takie akcje góra/dół po 1 $ całkowicie losowo.. to wygramy około 50% zakładów i będziemy stratni bo odzyskamy jedynie 85% całej kwoty, więc żeby na tym wychodzić na plus, trzeba się trochę orientować na rynku i analizować go oraz mieć nutkę szczęścia. Czyli taki winrate powinien wynosić 60-70% a więc naprawdę jest to ryzykowna gra :) 

Więc kolorowe to nie jest, ale z tego co czytam to dużo ludzi przyciąga właśnie łatwość tego systemu, myślą że klikając góra/dół będą w stanie zbić fortunę. Jednak tak jak to jest wszędzie jedynie ogarnięci na tym zyskają.

Opublikowano

Ja myślałem założyć sektę, lub sprzedawać moje piękne ciało jakimś paniom.

Niestety na sektę nie mam charyzmy, a za me ciało żadna nie chciała płacić :(

Może tobie się uda :)

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Możesz sprzedawać bonifikarty do McDonalda, pracownicy je czasem dostają lub pierwszego dnia miesiąca po północy na McDrive można się spytać i dają. Jak są nówki jeszcze z dobrym terminem, to można nawet za 50zł sprzedać, więc darmowa kaska :>

Opublikowano

Ja myślałem założyć sektę, lub sprzedawać moje piękne ciało jakimś paniom.

Niestety na sektę nie mam charyzmy, a za me ciało żadna nie chciała płacić :(

Może tobie się uda :)

ile bierzesz za godzine

@topic

pierdol te gry na giełdzie z tego to prędzej wylądujesz w psychiatryku albo z plajtujesz i nawet na chleb nie bedziesz mieć

Opublikowano

@1361622928-U485574.png016critic

10euro... ale i tak żadna się nie zgłosiła T_T

@topic

Gry na giełdzie bez znajomości rynku to dość ryzykowna sprawa. Z resztą jeśli znasz działanie rynku też. Kiedyś grupa gołębi osiągnęła lepsze wyniki niż grupa maklerów z 20-letnim stażem :)

Może postaraj się wyszukać pracę w jakimś portalu online i pisać artykuły, recenzje? Możliwości jest sporo. Albo znajdź taką pracę, która nie będzie dla Ciebie pracą :)

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

@1361622928-U485574.png016critic

10euro... ale i tak żadna się nie zgłosiła T_T

@topic

Gry na giełdzie bez znajomości rynku to dość ryzykowna sprawa. Z resztą jeśli znasz działanie rynku też. Kiedyś grupa gołębi osiągnęła lepsze wyniki niż grupa maklerów z 20-letnim stażem :)

Może postaraj się wyszukać pracę w jakimś portalu online i pisać artykuły, recenzje? Możliwości jest sporo. Albo znajdź taką pracę, która nie będzie dla Ciebie pracą :)

podaj numer umówimy się

@topic

z tego co czytam o opiniach gościa co Gamus podał to straszna lipa z wypłatami..

lepiej na tej stronie brać 

zxc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...