Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NerfPixels Tagz

nefpixe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam użytkowników :)

Od czasu do czasu będę wrzucał tutaj jakieś prace :)

Mile widziane komentarze, krytyka, opinia.

1111.png

8.png

ahri-iisssss.png

bubba.png

dmc.png

121212121.png

dark.png

fdsfsd.png

dsafas.png

girl.png

irongirl.png

kaneki-th-v2.png

saints-row-4.png

spider-man.png

samurai-woman.png

weapon-girl.png

11111.png

light-tiger-by-nerfpixels-by-nerfpixels-

Opublikowano

Coraz więcej dobrych grafików tu widzę.

Prace wszystkie oceniam na 10/10, jednak według własnego gustu, na szczycie stawiam nr. 2 i 16. ;)

Przymierzasz się powoli do MGT? 

denzel.png

Opublikowano

Coraz więcej dobrych grafików tu widzę.

Prace wszystkie oceniam na 10/10, jednak według własnego gustu, na szczycie stawiam nr. 2 i 16. ;)

Przymierzasz się powoli do MGT? 

Dziękuje za opinie :) 

Czym jest to MGT ? 

Opublikowano

Kompletny misz-masz, niektóre pracę są tak świetne, że brak mi słów, a niektóre są okropne.

Ogólnie to masz dobry skill i fajnie to wykorzystujesz w tagach.

Pozdr.

Opublikowano

Inspirujesz do mojego powrotu do tagow. Dawno nic nie tworzylam, a mam ochotę cos stworzyć. Ładnie. :) Używasz moze tabletu do robienia kresek na c4d?

To miłe :) 

Kreski robię za pomocą narzędzia Pen tool.

xkvroy.jpg

Opublikowano

All tagi trzymają poziom, kanekei. <3

I tak kreskami w tagach rządzi drathu. xD

Dziękuje :) 

U mnie kreski to tylko dodatek, u darthu kreski to główny motyw tagów, nie wszystkich, ale większość, ale to nie zmienia faktu, że robi naprawdę ciekawe prace, na fajnym poziomie.

Opublikowano

Dziękuje wszystkim za komentarze :)

A tutaj nowy tag :)

ssssssss.png

Niezłe, ale kolory mogły być bardziej intensywne. Poprzednie prace mnie bardziej powaliły. Co do kresek - moim zdaniem dino-axis w tym prezentuje się najlepiej, może dlatego, iż chyba on to napoczął (pewnie się mylę, ale tak przypuszczam).

d2oLM0M.png

Opublikowano

Oczywiście że mogło by być lepiej, kolory moim zdaniem są okej, tylko światło jest trochę wyblakłe, mogło by być intensywniejsze, poprawiło by to jakość sygnaturki, ale jestem zbyt leniwy, żeby to poprawić.

A co do dino-axis nie znam go, i nie wiem co wyczynia, ale sprawdzę go później, jak będę miał czas. 

Właśnie przejrzałem jego tagi i tam prawie nie ma nic związanego z kreskami( znalazłem tylko parę prac, więc raczej nie on to zapoczątkował. w sumie mało mnie to interesuje ). Jego prace z tego co widziałem opierają się na smudge i c4d +liquify

Opublikowano

Nowy tag, bo temat trzeba odświeżyć heh :)

lord-nerf.png

Spoko, ale nie czuje głębi. W innych fajnie masz to poczucie zachowane, tutaj jakoś leży, może przez te c4d po lewej. Ale ładny tag. :s

Opublikowano

straszne lq, światłocień na tej pracy leży. wcześniejsze prace są zdecydowanie lepsze, tym razem nie wyszło. masz całkiem spoko styl, warto go rozwijać, więc keep goin'.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...