Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestaw skinów do 45e

☆ Rosa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, może pytanie troche inne niż każde, ale mam +- 45e i nie wiem na co to wydać :) (nie chwale się tu niczym bo to nie szczyt..)
Macie jakieś swoje propozycje, swoje "super" skiny? Może być kilka skinów, ale też może być jeden droższy. 
Jakby można też było to prosiłbym o cene w przybliżeniu. 

nn4e86.gif

The future starts today, not tomorrow.

The rest is silence. High by the beach.

Will you go crazy? What do you mean?

Opublikowano

Do tych głównych: AK Fronstide Misty FT - 15€, Cyrex Ft - 11€, AWP Man'o'War MW - 11€, potem w sumie co Ci zostanie to jakieś ładne pistolste ;)

Btw. tu masz stronkę do przeglądania wszystkich dostępnych skinów, wraz z cenami oraz zmianą float: http://csgostash.com/

he?

Opublikowano

dziękuje :) 
popatrzę na stronie jeszcze 

nn4e86.gif

Opublikowano

Byłoby łatwiej jakbyś sprecyzował jakich używasz, bo np. komu potrzebny skin do obrzyna?
Dla mnie najładniejsze to m4a4 dragon king, mag-7 heat, glock-18 water elemental, famas styks, p250 skrzydłowy.
Frontside misty sam kupiłem 2 dni temu i żałuję trochę, denerwujący kolor  :v

Opublikowano

własnie w tym cała magia ;) Nie chce pisać czym ja gram bo zaraz znajdą się "fanboye" danych skinów. Wole wiedzieć jakie skiny dla was są najładniejsze i na co wy przeznaczylibyście swoje $$$

nn4e86.gif

Opublikowano

Ak47 aquamarine revenge ładny bs około 13€, m4a1s jasne wody mw ok 3€, awp sun in leo ok 4€, glock water elemental ok 3€, usp-s overgrowth mw ok 5-6€, famas pulse fn ok 2€

nfsw_CEZARS9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...