Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak oceniacie Likana ?

Hazi™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postac mocna lecz jak narazie trudno znalesc eq jesli sam se go nie wyklepiesz.

Pierwsza mapa likana do dupy a tym bardziej z eventem halowinowym w ktorym sa bossy i ciezko uwalic metka na misje.

jak dlamnie skille do pvp a nie do expa.

Gram likanem na tortuga i jakos to idzie

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Akurat dla mnie średnia, nie przekonała mnie niestety i raczej żadna nowa już nie przekona. Jakbym miał wybierać czym grać, to bez zastanowienia Wojownik/Sura. ;)

denzel.png

Opublikowano

Akurat dla mnie średnia, nie przekonała mnie niestety i raczej żadna nowa już nie przekona. Jakbym miał wybierać czym grać, to bez zastanowienia Wojownik/Sura. ;)

On nie pyta, czy się postać 'podoba'.

Postać wymiata na zadymach, jeżeli chcesz mieć 'koksa', który wpadnie w jakąś ekipę w grocie czy na wojnach, likan jest odpowiednią postacią. W expie i na bossy również bardzoo mocny.

­

6823214443099701049127.gif

Opublikowano

On nie pyta, czy się postać 'podoba'.

Postać wymiata na zadymach, jeżeli chcesz mieć 'koksa', który wpadnie w jakąś ekipę w grocie czy na wojnach, likan jest odpowiednią postacią. W expie i na bossy również bardzoo mocny.

­

Zapytał jak OCENIAMY, więc ja OCENIAM tak, że mi ta postać nie przypadła do gustu i stawiam ją niżej od podstawowych klas. 

denzel.png

Opublikowano

Zapytał jak OCENIAMY, więc ja OCENIAM tak, że mi ta postać nie przypadła do gustu i stawiam ją niżej od podstawowych klas. 

No to cieńko, jak stawiasz ją niżej od innych.

­

6823214443099701049127.gif

Opublikowano

likan jest na równi z innymi postaciami, tylko teraz nie idzie kupić broni jeśli sam nie zrobisz, z drugiej strony nikt w wojennym eq nie ma jeszcze absu na szpony, więc zazwyczaj likany biją jak popaprani na wojnach, ostatnio był turnij pvp na metinie pl, na moim serwerze likan doszedł do półfinału i odpadł z healerem(ale to wiadomo-antymagia)

Opublikowano

Likan bardzo fajna postać, jeżeli dobrze ją rozwiniesz daje radę w pvp jak i pvm. Jedyny minus to mało itemów na tą postać (tych dobrych).

Pasjonat
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1407105-wasz-opinie-o-likanie/

Postać fajna, gra się dobrze tylko trzeba mieć trochę w niej wprawy. Przykładowo przy combo.. a i purpura jest u niego na spory plus.

Dla mnie Likan to dno ,Niby fajna postać ale psuje klimat klasycznego Metina

Jedna postać popsuła Ci klimat gry? Myślałem, że robią to ludzie.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Efektowne skille ma tylko tyle, eq żeby zbudować trzeba od podstaw wszystko kuć bo na rynku to rzadkość a jak juz ktos cos sprzedaje to ceny z kosmosu ^.^

4521609.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeszcze nie miałem okazji nim zagrać, wizualnie nie pasuje do metina według mnie. Sama postać jest taka "inna", dodatkowo te animacje skili trochę przesadzone.

Od strony techinczej może kiedyś sprawdzę jak się nim gra.

Opublikowano

Dla mnie zupełnie nie pasuje. Metin to woj/ninja/sura/szaman, tak było od zawsze i było dobrze,  lilkan to taki ni pies ni wydra, nie pasuje dla mnie do metina.

Opublikowano

Szczerze ? Likanie to ciekawa i fajnia postać . Jak ją rozwiniesz jak należy to już składasz innych elegancko :D Polecam serdecznie ! :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...