Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam taki problem. Zainstalowałem Lineage 2 C5. Zostawiłem na noc aktualizacje plikow. gdy rano wstałem wszystkie sie zatualizowały. gdy nacisnąlem Start okienko znikneło i nic się nie działo. Gdy włączyłem jeszcze raz znów chce aktualizować pliki. Proszę o pomoc. Pozdrawiam

Opublikowano

To nie wiem o co może chodzić być może traci połączenie z serwerem zalecam ponownie ściągnąć l2 bez kodu błędu nie jestem nic ci w stanie powiedzieć :( apropo po co ty l2 aktualizowałeś jak grasz na c5?

chaotic.jpg
Opublikowano

to trzeba było od razu mówić ja myślałem ze ty wiesz co robisz:) po prostu nie wiedziałeś co robisz a chciałeś grac na serverze c5 ok wiec odinstaluj klienta zainstaluj 2 raz i ściągnij ze strony patcha którego kolega ci kazał i odpalaj grę przez l2.exe a nie przez downloadera :)

chaotic.jpg
Opublikowano

To masz jakiś serwer l2 c5 czy tylko pobrałeś klienta z myślą ze trafisz na jakiś serwer jak coś polecam lineage 2 interlude(c6) serwer l2-gof.pl lovrate z multiboxami na początek wspaniały

chaotic.jpg
Opublikowano

kolega mi dał instalke z lineage 2 c5 i nie wiem co dalej. Archiwum z instalka nazywa się "LineageII_C5_Live_Client.zip" Prędkośc mojego łącza wyklucza ściąganie nowej instalki.

Opublikowano

google.pl poszukaj serwera l2 c5 zarejestruj się na stronie ściągnij ich patch i zamień folder system w kliencie potem system l2.exe klick i grasz

chaotic.jpg
Opublikowano

zapytaj kolegi czy ci interlude nie ściągnie c5 serverow juz prawie niema widziałem 2 ale nie ma graczy:) nie ma sensu grac sciagnij interlude najlepsza kronika dla początkującego jak i zaawansowanego gracza

chaotic.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...