Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GMMT2.PL [Dedyk] [GM-Mode]

Gmmt2priv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co to jest za prezentacja? Te filmy się oglądać nie da taki syf.

Więc nie polecam. Wystarczy zobaczyć prezke że im nie zależy albo po prostu im się nie chce

Opublikowano

Co do serwera jak kto tam lubi.W sumie się nie dziwie co do tej rejestracji, bo serwer i tak nie ma isa a 3 zl czy tam 4 to nie jest majątek.

Opublikowano

Nie polecam, zapłaciłem, wszedłem - 4 osoby w m1, w komendach jest lepsze eq niż w shopie, niektórzy się piepszą w zrobienie eq, a i tak nic to nie da, bo zabić można raz na 5min, jak się ktoś na serwerze pojawi.

Opublikowano

zaplacilem i gorsze dno niz w rowie mariańskim tyle bugów ze jak mam szybkosc poruszania + 600 to chodze jak bym mial -600 w powolnym tempie z mobow tylko kasa leci ktora jest nie potrzebna na tym serwie

Opublikowano

Ten różowy Hwang, już sikam na jego widok, chce go mieć! Kiedy to rusza ludzi dajcie żyć.

O której start plis.

Sielcze, ten serwer przecież już chodzi. Wypowiadasz się, nie czytając poprzednich komentarzy. Jesteś bardzo niedobry.

Jest mało osób na serwerze (tak ludzie piszą), więc masz szansę stać się TOP1!

Ja to chyba nawet zaryzykuję i zagram xD

pdiachjjp_srweehp.jpg

Po co Wam numery telefonów? Pierwszy raz się z tym spotykam :lol: 

Uwaga, pobieram to dzieło!

­

Opublikowano

W sumie to nic, tylko że nie rozdawałbym numeru telefonu osobie z pod ciemnej gwiazdy. 

Później wysyłają jakieś śmieszne sms,y Nadają płatne subskrypcje i dużo więcej. 

Szkoda że tyle moich pomysłów się marnuje, tylko że nie mam na takowy serwer funduszu. 

A takie funny coś tam, są skazane na porażkę, bo po pierwsze grają na nich dzieci w wieku 8/13lat z czego większość nie ma telefonu (nie mówię już o doładowaniu)

Więc masz odpowiedź. Nie jest to opłacalne. Po prostu. Życzę wam na prawdę sukcesji, ale nie z tym szajsem. Bo niedługo ślad po nim zaginie  :yay:  :pls:  :yay:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...