Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wzrost pingu|Cofki w CS:GO

Karrigan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak każdy z nas uwielbiam cs:go, co tam dużo mówić, odrazu przejdę do konkretów. 

Cs:go mam już od dobrych 2 lat, zawsze po szkole usiadam i popykam pare meczyków jak każdy.

Od kilku dni mam dosyć dziwny przypadek ''cofek''. na net_graph 1 mam wszystko dobrze tylko zastanawia mnie fakt, że co jakiś czas (wtedy kiedy mam 'cofki') mój ping skacze ze stałych 60 do ponad 150, i tak co 15,30 sekund i znowu i znowu i znowu...

Sprawdzając na różnich stronach internetowych dot szybkości, pingu internetu zawsze wychodzi mi pozytywny, lecz jak gram mm'a ping na graphie skacze i nie mogę nic z tym zrobić. Skanowałem programam takimi jak:

Malwarebytes Anti-Malware

Usunąłem wszystkie ''problemy'' które zostały przeskaknowane i miałem nadzieje, że wszystko się jakoś naprawi/ustatkuje lecz byłem w błędzie.

Jeżeli ktoś wie, co jak, lub poprostu ma ochotę i wolny czas aby mi pomóc, byłbym bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam,

Emil.

Opublikowano

Też tak miałem, musiałem zadzwonić do dostawcy, żeby mi to ogarnął, działo się to też tak poza grą np. na przeglądarce, ping niby 30 a 2 minuty jedna strona mi się ładuje, o oglądaniu filmów na youtube już nie wspomnę.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...