Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dalej są lagi na EUNE?

Pallas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od kilku dni nie zauważyłem żadnego skoku pingu, zawsze miałem stałą wartość. Nie wiem, jak było wcześniej, bo miałem przerwę od lola, ale teraz wszystko działa w porządku.

Opublikowano

Powiem prosto PING w ch*j nie da się grać(przynajmiej u mnie tak jest).

Dziś grałem rankeda od 200-500 pingu na szczęście ugraliśmy :)

Opublikowano

Ale mnie to wkur... za przeproszeniem, gdy oglądam jakiegoś streama każdemu działa dobrze i płynnie tylko u mnie są te yebane zcinki a cs'ach i innych mam po 50 pingu ..

Opublikowano

Ping ok ja mam w granicach 50  lecz czasem są małe ścinki bo serwer jeszcze gubi pakiety

Opublikowano

Jedni mają lagi, cofki, tracą pakiety, a jedni grają bez żadnych problemów. To taka loteria, ciężko powiedzieć, czasem bywają również momenty, że i całe EUNE wywala.

Opublikowano

Pobierzcie WTFast i będzie dobrze ja to zrobiłem i mam normalnie już.

A ci co mówią, że to nei działa to niech się w ten j****y pusty łeb pierdolną. 

Opublikowano

WTFast nie działa dla osób z win XP(na przykład u mnie). Poza tym od jakichś 6 miesięcy nie gram na ludzi bo nie chcę nikomu psuć gry, ping co 10 sekund skacze do 500, attepmting to reconect przez 80% meczu. Od supportu dostałem wiadomość o tym, że to wina MOICH pakietów, które się gubią podczas przesyłania do ich serwerów, ale jak widać nie tylko u mnie takie rzeczy wymyślone z palca się dzieją. Nic tylko czekać na poprawę w nast. sezonie....

Opublikowano

Niestety ja również odczułam lagi, tj. zwiększony ping i zlagowane lobby.

Dziś pobrałam WTFasta i w najbliższych dniach będę go testować, zobaczymy, czy coś się zmieni.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Cały dzień gry na lagach. Ping w granicach normy, ale czasem potrafi zlagować na kilka sek :v

Grałem arama ide i nagle lag, a po lagu dead xD

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Mnie dopiero dwa dni temu ping podskoczył do 100 i tak jest do tej pory, a to nie z winy mojego neta.

Wcześniej nie miałam z tym problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...