Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się zwiększyć pamieć ram?

Dankor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam laptop :

Procesor: AMD E-300 1,3 GHZ

Ram :2gb

WIN7

Laptop bardzo słabo chodzi ci gdybym rozszerzył pamięć do 4gb były by jakieś widoczne efekty?Czy się opłaca?

juto50.jpg

Opublikowano

Szybkość działania laptopa poprawi się ale tylko pod warunkiem, że to mała ilość ram powoduję jego wolną pracę. Jeśli problem leży gdzieś indziej to dokupinie ramu nic Ci nie da.

Opublikowano

Mam laptop :

Procesor: AMD E-300 1,3 GHZ

Ram :2gb

WIN7

Laptop bardzo słabo chodzi ci gdybym rozszerzył pamięć do 4gb były by jakieś widoczne efekty?Czy się opłaca?

Gówno, a nie poprawa wydajności, przy takim sprzęcie nie opłaca się nic dodawać ani kupować, bo jeżeli chodzi o w ogóle jakąś jakość to do wymiany wszystko. Jeszcze ten procesor - ja pierd.olę.

­

pyhvh7E.png

Opublikowano

Tutaj problemem jest procesor, który ma 2x1.2GHz to zdecydowanie za mało. Niestety masz jeden z tych nieszczęsnych procesorów energooszczędnych, które są (prawdopodobnie) wlutowane na stałe w płytę główną, więc nie ma możliwości jego zmiany.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...