Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wall Of Flesh

majkusini

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam prośbę :P Moglibyście mi napisać jakim sposobem zniszczyć Wall Of Flesha ? Jakiej zbroi użyć,jakich itemów itp.:                                 jak coś moja aktualna zbroja to Meteor Set a mój ekwipunek wygląda tak : 1.Night's Edge 2.Molten Pickaxe 3.Murderous Blood Lust Cluster 4.Agile Molten Fury 5.Keen Valor 6.Deadly Musket 7.Minishark 8.Space Gun 9.Demon Scythe 10.Deadly Water Bolt 

Opublikowano

WoF nie jest jakimś szczególnie trudnym wyzwaniem :P Twój set z meteorytu jest odpowiedni, wystarczy tylko zbudować bardzo długą platformę w pieklę i trochę oczyścić teren, żeby mieć pole do manewrów i uników. Przydadzą ci się rocket boots połączone z hermes boots ( bez tego będziesz za wolny i będzie ci trudniej unikać ) + jakiś hook. Cały czas uciekasz przed WoF po platformie i starasz się unikać laserów.

Opublikowano

Jeśli masz meteor set, to wiadomo że space gun. Możesz z niego strzelać bez ograniczeń w dodatku przenika on przez wielu przeciwników, co czyni go dobrego na WoF.

Opublikowano

Dzięki za wszystko :D mam jeszcze takie pytanko za jakiego bossa mechanicznego się najpierw zabrać ? mam już hardmode,cobalt set i robie set pod orichalum a potem pod titanium :P 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...