Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Animacja boxów - bot przestał działać

ExileR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po kilku miesiącach przerwy chciałem wrócić do gry wraz z niezastąpionym Fsbotem ale zauważyłem, że przy zmianie ustawień na najniższe, skrzynki nie są już nieruchome jak dawniej... Jest animacja.
Z tego powodu mój fsbot nie widzi ich.

Dodatkowo całe tło również nie jest już jednolicie czarne...

Panowie, jakieś sugestie?

Istnieją jakieś bezpieczne boty, które byłyby w stanie zbierać takie boxy?

Opublikowano

@Mr.Burn za golema nie ma bana ;)

jak dodasz łączenie poprzez proxy (jest taka opcja :P )

bez odbioru

Opublikowano

I łatwo bana dostać

Jak nie wiesz NIC o golemie to po co się udzielasz i kłamiesz,posty nabijasz?

Za golema nie ma bana,nie ma najmniejszej opcji że używając golema dostaniesz bana,na początku owszem pare banów poleciało ale to wszystko, od niecałego roku nie było ŻADNEGO bana za golema :)

Sam boce nim 24/7 od prawie 4 miesięcy na alienach i nie ma bana,nawet po kilkunastu filmikach wysłanych do supportu na których boce.

Opublikowano

Za golema nie ma bana,nie ma najmniejszej opcji że używając golema dostaniesz bana,na początku owszem pare banów poleciało ale to wszystko, od niecałego roku nie było ŻADNEGO bana za golema :)

Sam boce nim 24/7 od prawie 4 miesięcy na alienach i nie ma bana,nawet po kilkunastu filmikach wysłanych do supportu na których boce.

Potwierdzam, widziałem Cię na PL3.  :lenny:

­

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Ok nie wtrącam sie znawcy :v  Powiedziałem tylko to co słyszałem. Słyszełem jeszcze że sporo w kod gry ingeruje ;)

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Ok nie wtrącam sie znawcy :v  Powiedziałem tylko to co słyszałem. Słyszełem jeszcze że sporo w kod gry ingeruje ;)

Tak, ale po aktualizacji od bp bot sam się wyłącza,i musi zostać ręcznie zaktualizowany,więc jest niewykrywalny dopóki jest na bieżąco aktualizowany ;)

Opublikowano

Tak, ale po aktualizacji od bp bot sam się wyłącza,i musi zostać ręcznie zaktualizowany,więc jest niewykrywalny dopóki jest na bieżąco aktualizowany ;)

Oj, Danielku Danielku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...