Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zwiększyć lvl faceit?

Luki930

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie mam problem z wbiciem większego lvl'a na faceit (nie mam premium). Był pewien czas, że osiągnąłem 2 poziom, ale dzień później po rozegraniu meczu, lvl zresetował się do poziomu domyślnego, czyli 1. Aktualnie level w ogóle nie zwiększa się. Osobiście na początku mnie to bardzo bawiło, ale w tym momencie jest nudno- zero oporu. Dobiera mi jakieś Goldy,Mge, których karam okrutnie od 1 rundy. Mecz przeważnie kończy się wyzwiskami kierowanymi w Moją stronę i ogólnie zakończony jest przed czasem, bo przeciwny team wychodzi. Sam robię tak 30-40 fragów w zależności czy mi się chce rushować czy nie (polecam faceity jak ktoś chce pograć sobie na silvery.)

Da się jakoś zrobić żeby dobierało przynajmniej od orzełka? Normalnie bym sobie kupił premkę, ale szkoda w Moim przypadku hajsu, bo i tak gram w csa raz na 2 dni. Co zabawne ostatnio poleciłem znajomemu faceita i razem sobie grywamy meczyki (on ma leadera w teamie, nie ma premki) i on dobił już do 4 poziomu i mam wrażenie, że jak z nim gram to dobiera bardziej skillowych graczy, bo przeważnie jako przeciwnika daje premade albo gości co mają po kilka tysięcy godzin. Mnie to oczywiście odpowiada, ale też i wkurza, że tylko jak z nim gram to takich lepszych dobiera. On sam ma znacznie niższą rangę ode mnie w csie i normalnie na mm nie możemy razem grać.

Opublikowano

Ja na poczatku mialem 1lvl jak mialem z mge, teraz globus i 10lvl, na smurfie mam 4lvl i powiem ci ze jest roznica. Po prostu zabijaj, niewazne czy przegrasz czy wygrasz :P

najlepiej graj premade.

nie wiem do konca czy tylko wygranie sie nie licza.

Opublikowano

Nie ważne są fragi ani nic.

Lvl wbijasz poprzez wygrane mecze..

Musisz wygrywać możesz robić nawet staty 2/20.

Lvl faceit jest dziwny ale najlepiej premade + premium i wygrywasz.

Opublikowano

Tylko problem jest taki, że ja naprawdę bardzo rzadko przegrywam mecze na faceit.

http://oi63.tinypic.com/35d0m52.jpg

Przegrywam mecze zazwyczaj wtedy, kiedy ktoś wychodzi, a zdarza się to baaardzo często. Czasem uda się nawet i na botach wygrać, ale to też zależy od teamu i po stronie jakiej się grano i też leadera, który zazwyczaj jak widzi bota to też już gra na wyjebaniu i po kilku rundach pisze te swoje śmieszne !GG

No nic dzięki za rady. Poszukam jakiegoś teamu na wolnej chwili.

Opublikowano

@steelie bardzo na plusie. Określiłbym na poziomie 1.1 - 2.2 kd. Nawet gdy był przegrany mecz to mój wynik znacząco wyróżniał się na tle zespołu jak i w sumie meczu, bo przeważnie zabijam najwięcej chyba na serwerze. Dlatego bardzo mnie to drażni, bo te fragi są zbyt łatwe, praktycznie jak na jakimś ffa. Są dzięki temu plusy i minusy takiej gry. Minusem jest niestety zero oporu i gdy wchodzę na wyższy poziom, to mam problem z precyzją, skutecznością i ustawieniem się, bo nabieram złe nawyki. Krótko mówiąc tracę skilla. Jednak plusem takiej gry jest to, że zdecydowanie pewniej czuje się w grze i nie boję się zrushować przeciwnika nawet kiedy już gram na swoim normalnym poziomie (a kiedyś z tym miałem problem).

//edit: Z tego co zauważyłem nie da się też mieć 100% wygranych, bo wystarczy, że ktoś nie połączy się w czasie rozgrzewki i mecz jest anulowany i zaliczany do LOSE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...