Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Którą wersję Overwatch kupisz?

ArcheR.

Którą wersję Overwatch kupisz?  

76 użytkowników zagłosowało

1. 1. Którą wersję Overwatch kupisz?

• Overwatch (zwykła, 39,99€)
    • Origins Edition (59,99€)
    • Wersja kolekcjonerska (129,99€)
    • Żadną (+ uzasadnienie)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w tytule. Ciekawi mnie, ile osób jest gotowych zapłacić za OV 40€ (lub więcej), a ilu nie ma takiego zamiaru.

Jeśli zaznaczycie "żadną" to pamiętajcie aby uzasadnić głos w komentarzu.

Osobiście zamierzam kupić kupiłem ( :D) wersję Origins Editon.

Opublikowano

Żadną, bo mógłbym grać tylko przez jakieś 4 dni miesięcznie przez mój internet  :((  T_T

Myślałem, że będę sobie tak grał jak będzie f2p, ale kloops. Gdyby nie net na pewno kupiłbym zwykłego za 40€

giphy.gif

Opublikowano

Żadną :P Ta gra nie jest jakaś wyjebis*a żeby bulić za nią 40€. Oficjalnie wolałbym wersje F2P z mikropłatnościami. I nie, nie jestem cebulą ale gra nie jest jakaś extra.

Opublikowano

Osobiście mam w planach kupienie edycji Origins, płacenie za kolekcjonerke 2x więcej pieniędzy, tylko po to, aby dostać jakiś album z ilustracjami i figurkę bohatera? Nie dzięki, odpadam. :P

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy wybrałbym wersję Origins. Jedyny minus to taki, że pre-order nie daje mi możliwości grania w becie, no ale cóż. Trudno.

Opublikowano

Osobiście mam w planach kupienie edycji Origins, płacenie za kolekcjonerke 2x więcej pieniędzy, tylko po to, aby dostać jakiś album z ilustracjami i figurkę bohatera? Nie dzięki, odpadam. :P

Z tym, że kolekcjonerkę zawsze możesz odsprzedać, nawet bez klucza i za 2x większą kwotę.

Poza tym, kolekcjonerki są fajne. :)

ㅈㅈ.

Opublikowano

A ja sobie kupie kolekcjonerska ^ ^

KTOŚ CHCE MI ZROBIĆ SYGNATURKE I AVATAR JAKIŚ ŁADNY? <3 MOŻEMY SIĘ DOGADAĆ :D

Opublikowano

Ja na pewno nie kupię no chyba że mnie przyszpili. Moim zdaniem gra jest zbyt uboga w content żeby płacić taką sumę pieniędzy.

Opublikowano

Oczywiście, że Origins.
Lubię i szanuję blizzard, ale ich kolekcjonerki są po prostu słabe.
Figurka też nie powala, a postacie wyglądają lepiej bez skinów.

Origins tylko dlatego, że to moja ulubiona firma i mogę im zapłacić więcej byleby dalej robili fajne gierki, ale kolekcjonerka nie jest warta swojej ceny.

xSzfbPQ.gif

Opublikowano

Oczywiście, że Origins.

Lubię i szanuję blizzard, ale ich kolekcjonerki są po prostu słabe.

Figurka też nie powala, a postacie wyglądają lepiej bez skinów.

Origins tylko dlatego, że to moja ulubiona firma i mogę im zapłacić więcej byleby dalej robili fajne gierki, ale kolekcjonerka nie jest warta swojej ceny.

Uważam podobnie. Jedynie skin do Trupiej Wdowy jest wart uwagi oraz rewars w hsie i smuga w hotsie.

Opublikowano

Myślę, że kolekcjonerka, bo strasznie się napaliłam na tą giereczkę. :v 

Opublikowano

Warto powiedzieć, że pre-order wersji origins na CDP.PL kosztuje 159.99 zł, czyli cena całkiem przystępna w porównaniu do ceny z oficjalnego sklepu blizzarda.

Opublikowano

Ja kupię również wersje Origins lub kolekcjonerkę ale muszę jeszcze przemyśleć :D @diablo9816 właśnie miałem zamawiać z tej strony ,lecz takie niedopatrzenie czy oferują wersje pudełkową czy klucz ? niby dvd jest napisane xD

• 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie jest to gra na odstresowanie się i dlatego nie jest warta swojej ceny. Jeżeli kosztowała by 10-15€ pewnie bym kupił.

Opublikowano

Żadną, bo za 40 euro gra powinna powalić na kolana, a tego nie robi. Overwatch jest jak najbardziej ciekawy (taki lepszy TF2), ale cena to chyba spóźniony żart na 1 kwietnia. 

Opublikowano

Również żadną, gra fajna na odstresowanie się ale nie sądzę, że jest ona warta 40€. Gdy któregoś dnia będzie przecena 50% to z pewnością kupię.

Opublikowano

Nie kupię żadnej, dlaczego ? hymm, ta gra ma potencjał tylko jak będzie f2p z mikropłatnościami. Pewnie gra będzie płatna przez kilka miesięcy, może rok, a potem zostanie grą f2p bo nie będzie na nią popytu. Sądzę że blizzard więcej by zarobił na f2p i mikropłatnościach niż na wersji od początku płatnej 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...