Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NAKLEJKI

`Kucyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj zauważyłem, że naklejki virtusów z katowic z 2014 roku są w granicach 27 euro, mam pytanie, teraz są te z katowic 2015 po 70 centów, więc jeżeli je kupie i zaczekam do 2016 to ich cena tez wzrosnie do powyzej 20 euro? :D

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano

Witam, dzisiaj zauważyłem, że naklejki virtusów z katowic z 2014 roku są w granicach 27 euro, mam pytanie, teraz są te z katowic 2015 po 70 centów, więc jeżeli je kupie i zaczekam do 2016 to ich cena tez wzrosnie do powyzej 20 euro? :D

Wątpie, jakby tak było, to byś kupił np 50 naklejek a za rok miał kilkanaście kos

Opublikowano

^to czemu w takm razie naklejki z zeszłego roku są takie drogie?

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Opublikowano

bo mniej osob interesowalo sie cs go?

teraz kazdy planuje 'zarobic na naklejkach'.. przy duzych zapasach cena nie wzrosnie pewnie nawet do 2euro

Opublikowano

Tez tak mysle, czyli nie ma juz takiej mozliwosci by zarobic na tego typu rzeczach? :p

Opublikowano

Tez tak mysle, czyli nie ma juz takiej mozliwosci by zarobic na tego typu rzeczach? :p

Za dużo osób teraz tak myśli sam trochę tego nakupowałem ale raczej dupa z tego będzie :D

Opublikowano

Za dużo osób teraz tak myśli sam trochę tego nakupowałem ale raczej dupa z tego będzie :D

nie bedzie dupy ;p trzea poczekac pewnie 2-3lata xD

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...