Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]EQ/yangi Metin2 PL/Tortuga

eFFecTuS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam, kontakt ze sprzedającym jest ubogi do tego chciałem mu wysłać swoją oferte i wysłałem taką wiadomość:

Do zaoferowania mam takie coś: http://wklej.to/2mQrvPodaję link bo tam jest wszystko ładnie pięknie opisane

Wyrzucił ze znajomych + dał bloka. Dla twojej wiedzy szanowny panie kolego, wklej.to to nie jest scam link tylko normalna strona gdzie wrzuca się pliki tekstowe :). Jeśli mi nie wierzysz to wejdź po prostu na wklej.to i puknij się w czółko. 

Nie polecam 

bez gif

Opublikowano

@Alternatyw

Nie wchodzę w linki wysyłane na stimowym czacie, przezorność pls. Poza tym czekałem na twoją odpowiedź kilka godzin mimo że byłeś online. I to ze mną jest "ubogi kontakt"? hu3hu3

f5

1339163822-U301909.png

Opublikowano

@Alternatyw

Nie wchodzę w linki wysyłane na stimowym czacie, przezorność pls. Poza tym czekałem na twoją odpowiedź kilka godzin mimo że byłeś online. I to ze mną jest "ubogi kontakt"? hu3hu3

f5

Teraz pewnie tez nie wszedłeś bo na MPC przecież mogłem Ci wysłać kejlogera nie? Powodzenia w tradeowaniu. Ciekawe co zrobisz jak ktoś ci będzie chciał wysyłać screeny ofert, też od razu zablokujesz? Wpisz  w google wklej.to i poczytaj sobie o tym twoim scam linku :).

bez gif

Opublikowano

Nie sprzedaję na sztuki, tylko kupno całego zestawu wchodzi w grę.

W takim razie życzę powodzenia bo EQ nie powala.

Jeśli jednak zmienisz zdanie to pisz ;)

Allegro oczywiście ;)

­

784091427630431250239.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...