Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawy serial - pilne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, szukam jakiegoś serialu na dłuższy czas. Nie szukam czegoś podobnego do M jak Miłość, nie chcę też komediowych seriali czy też seriali o zombie (w sumie, to seriale o zombie mogą być, jeżeli nie mają w nazwie "The Walking Dead" i są naprawdę dobre). Nie chcę też niczego animowanego (dotyczy to też anime, wielbiciele mangi :)). Seriale kryminalne też nie bardzo mi pasują, jeżeli nie są w komiksowym uniwersum :P

Seriale, które oglądam lub obejrzałem:

• Game of Thrones
  • Arrow
  • Daredevil
  • The Flash
  • Breaking Bad
  • Dexter
  • House of Cards
  • Mentalista
  • Narcos
  • Suits
  • Mr. Robot
  • Hannibal
  • Better Call Saul
  • Agents of S.H.I.E.L.D.
  • Vikings
  • Supernatural
  • Dr. House
  • Prison Break

Jest pewnie jeszcze kilka seriali, o których zapomniałem, jeżeli pojawią się w temacie - od razu o tym napiszę.

Zastanawiałem się nad Doctor Who i Sons of Anarchy, ale Who nigdzie nie mogę znaleźć w dobrej jakości, a o Sons of Anarchy słyszałem niezbyt pochlebne opinie, dot. "męskości" bohaterów i zakończenia sezonów/serialu (nie pamiętam dokładnie).

Dzięki za wszystkie propozycje, które nie są prowokacją.

Opublikowano

SoA jest świetne. Zakończenie serialu mogło się faktycznie wielu osobom nie spodobać, ale sam serial w sobie jest naprawdę świetny.

Jak podobał CI się Supernatural, to sprawdź The Fades, co prawda tylko jeden sezon :( ale warto! Constantine też jest w podobnych klimatach.

Może Wayward Pines?

819531478353821175209.gif

Opublikowano

POZOSTAWIENI :), dla mnie genialny, ścieżka dzwiękowa - mistrzostwo

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

@QuarK o czym jest Limitless? Jak go oceniasz?

@tripipi Wayward Pines nawet mnie zaciekawił, co do SoA to dzięki, może się przekonam w końcu

@Hidan95 całkiem ciekawe, kiedyś nawet widziałem tego reklamę, raczej sprawdzę :)

@Valze big bang theory już dawno obejrzane, american horror story nie podoba mi się

dzięki za propozycje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...