Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty do gry

Enonim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O ile się nie mylę to aktualnie są same pixelboty... natomiast sprawdź FsBot'a może będzie dla Ciebie przydatny.

Niestety ciężko jest mi doradzić Ci w wyborze botów, ponieważ z boceniem jak i z graniem w oficjalne DO dałem sobie spokój.

Sprawdź up ;)

Opublikowano

na fs latam ale ostatnio coś mu odbija :p

Ale że jakieś błędy czy coś? Poszukaj na forum czy ktoś nie ma podobnych problemów do Twoich z FsBotem. Jeżeli nie znajdziesz odpowiedniego tematu, to załóż swój z prośbą o pomoc - nasi gamerzy, bociarze i fanatycy na pewno postarają Ci się pomóc :D :D

Opublikowano

A tam nie ma co robić afery jak bot leci w promieniowanie po wprowadzeniu zabezpieczeń bp albo zbiera zielonki :v wyjdzie nowa wersja to pewnie to naprawią :D

Opublikowano

O ile się nie mylę to aktualnie są same pixelboty... natomiast sprawdź FsBot'a może będzie dla Ciebie przydatny.

Niestety ciężko jest mi doradzić Ci w wyborze botów, ponieważ z boceniem jak i z graniem w oficjalne DO dałem sobie spokój.

Sprawdź up ;)

FsBot to skrypt, tylko że skompilowany.  :v AutoIt.  o.O

­

( ͡° ͜ʖ ͡°)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...