Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samos początek z eq.

Majus_^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym zacząć nową grę na metin2 PL. Konkretnie samos, bo mam tam eq. I tutaj pytanie. Czy warto zaczynać grę na tym serwerze? Czy jest tam wystarczająco dużo ludzi, żebym się tam nie nudził? Mam eq na początek: FMS +9 sr 29 tygra +9 1,5 k hp EBO +9 4 b butki i branza po 1k hp i tarcza na 21+7. Do tego kilka marmurków na sell. Opłaca się w ogóle zaczynać czy lepiej to sprzedać?

Opublikowano

W poprzednim temacie ludzie pisali, że najwięcej graczy to  Negros i między innymi Samos. Ja gram na Negrosie bo tam miałem eq i postać ( też wróciłem po dobrych paru latach ). Ktoś pisał, że na Tortudze jest też sporo graczy, ale okazuje się że wcale tak dużo ich tam nie ma. W każdym bądź razie na pewno na Negrosie jest najwięcej. Ale Samosa z tego co zauważyłem też nowym graczom ludzie polecali pod względem ludności. Także gdybym to ja miał Eq i Postać na Samosie pewnie bym tam grał, a nie sprzedawał niczego. 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...