Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Illuminati

Hola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie, kiedy "illuminati" wprowadzi swój plan w życie? Za rok? Za 5 lat? 10 lat?

Albo nie wprowadzi, jest ktoś kto się tym interesuje?

VNp6c2U.png

Opublikowano

Warto zacząć od tego, że illuminati to po prostu kolejna teoria spiskowa. Myślałam, że już od dawna w świadomości społeczeństwa ten wątek figuruje jako żart. To jak dywagowanie o zbliżającym się nieuchronnie końcu świata - nie ma dowodów, nie ma pewności. Krzyży i trójkątów pełno wszędzie. Myślenie, że to coś zwiastuje może być główną determinantą wizyty u specjalisty od zdrowia psychicznego :v

Qui est le prochain?

Opublikowano
https://pl.wikipedia.org/wiki/Zakon_iluminat%C3%B3w

"Trzecia Wojna Światowa musi się rozpocząć od przewagi różnic spowodowanych przez agentury Illuminati pomiędzy politycznymi Syjonistami oraz liderami Świata Islamu. Owa wojna musi być prowadzona w taki sposób, ze Islam (Islamski Świat Arabski) oraz polityczny Syjonizm (Państwo Izrael)wzajemnie się zniszczą.

W tym samym czasie inne państwa, ponownie podzielone w tej kwestii będą powstrzymywane do punktu kompletnego wyczerpania fizycznego, moralnego, duchowego oraz ekonomicznego.

Wypuścimy Nihilistów oraz ateistów oraz sprowokujemy niezwykły socjalny kataklizm, który w całym tym horrorze wykaże jasno i dobitnie narodom efekty absolutnego ateizmu, pochodzenie zdziczenia i najbardziej krwawe orgie.

Wtedy na każdym miejscu, wszędzie, obywatele, zmuszeni do własnej obrony przed mniejszościami etnicznymi i rewolucjonistami, będą eksterminować owych niszczycieli cywilizacji a masy pozbawione iluzji wobec chrześcijaństwa, którego boskie duchy, formujące chrześcijaństwo bez kompasu oraz kierunku, pożądających ideałów ale bez wiedzy, gdzie umieścić swoje oddanie i adorację, otrzymają rzeczywiste światło poprzez uniwersalną manifestację czystej doktryny Lucyfera, wystawionej w końcu na publiczny widok.

To wyjawienie spowoduje w rezultacie generalny reakcyjny ruch, po którym nastąpi zniszczenie chrześcijaństwa oraz ateizmuobydwu zwyciężonych oraz zniszczonych w tym samym czasie."

https://pl.wikipedia.org/wiki/Albert_Pike

Albert Pike, Mason 33 stopnia napisał plan 3 wojen światowych w 1871 roku.Dzisiaj jest już realizowany trzeci.Zwróćcie uwagę na fragment o mniejszościach etnicznych...

Opublikowano

Tak, ja należę do tej organizacji. To prawda, że mamy bazę na lotnisku w Denver, tam prowadzimy wszystkie obrady. Zapowiadam, że wszystko jest w fazie planów. Najpewniej uderzymy dzień przed tym jak słońce zacznie się zmieniać w niebieskiego karła, nagłośnimy to i rozpocznie się panika :D

A tak na poważnie... illuminati pewnie istnieją, ale nie mają takiej siły o jakiej się mówi, że niby mają. Wątpię, by ktoś wyszedł z podziemi bazy i nagle wywołał wielką wojnę.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

PiS to illuminati, więc jak widać już działa w Polsce. Myślę, że po nowym roku zobaczymy pierwsze ruchy illuminati.

A tak naprawdę to wymysł amerykanów.

Opublikowano

Gdyby serio było takie tajny tobyśmy o nim gówno wiedzieli, ew ci co by wiedzieli cokolwiek kończyliby w betonowych bucikach albo gdzieś w bocznej ulicy z paroma gramami ołowiu w głowie. To samo masoneria, też niby tajna organizacja a wiemy że był w niej Waszyngton, Stanisław Poniatowski, caryca Katarzyna i inne sławne postaci...

Opublikowano

Gdyby serio było takie tajny tobyśmy o nim gówno wiedzieli, ew ci co by wiedzieli cokolwiek kończyliby w betonowych bucikach albo gdzieś w bocznej ulicy z paroma gramami ołowiu w głowie. To samo masoneria, też niby tajna organizacja a wiemy że był w niej Waszyngton, Stanisław Poniatowski, caryca Katarzyna i inne sławne postaci...

Właśnie chodzi o to, że Iluminaci przygotowują ludzi na Nowy Porządek Świata.Chyba wszyscy już o nich słyszeli.Oni się nie ukrywają.Ich przesłanie i symbole są wszędzie, w filmach, muzyce, w grach komputerowych czy w świecie polityki.Lucyferianizm będzie czymś co ma zastąpić wszystkie inne religie.Światynie masońskie i lucyferiańskie są na całym świecie i ich istnienie jest jawne, to nie jest żadna wiedza tajemna.

Dlatego Masoneria nie jest tajną organizacją tylko elitarną.

Opublikowano

No a teraz to co jest realizowane? isis się k***a samo się pojawiło? same murzyny przychodzą tutaj bo 15 lat temu im się nie chciało? a no tak zbieg okoliczności =)

Ludzie przecież widać że się coś szykuje .. przecie te murzyny nie przychodzą tutaj bo uciekają od wojny, bo potrzebują pomocy .. oni chcą całą unię wyrżnąć w pień..  

Ja już jestem w trakcie lotu do afryki, spakowany zabrałem co najważniejsze już sobie maczetę wykupiłem będę kozakiem na dzielni

Taki ze mnie ziomal

Opublikowano

za to na afryke wysłali broń biologiczna ebole

jednostki zarażone zostały wyeliminowane przeze mnie już w trakcie lotu 

już nie ma dawno eboli, zostały tylko osoby w szpitalach leczone.. 

taki ze mnie ziomal

Opublikowano

Illuminati nie istnieje, a jeśli istnieje to i tak są nieistotni.

Dlaczego uważasz, że jak istnieją to są nieistotni? 

VNp6c2U.png

Opublikowano

Bo Putin pierdolnie na nich bombe i tyle z iluminati

Iluminaci są nietykalni dlatego są tak pewni siebie i się wcale nie ukrywają.Światowi przywódcy to ich marionetki a nie ktoś kto im może zagrozić, jeżeli będą chcieli, to usuną Putina i na to miejsce dadzą kogoś innego.

Opublikowano

Bo Putin pierdolnie na nich bombe i tyle z iluminati

a oni z rzucą bombe i tyle z planety 

Iluminaci są nietykalni dlatego są tak pewni siebie i się wcale nie ukrywają.Światowi przywódcy to ich marionetki a nie ktoś kto im może zagrozić, jeżeli będą chcieli, to usuną Putina i na to miejsce dadzą kogoś innego.

nie.. Rosja, Chiny i pare innych państw nie mogą być kontrolowani przez ilumantii, bo wtedy by Rosja nie mogła zabijać ISIS..

taki ze mnie ziomal

Opublikowano

a oni z rzucą bombe i tyle z planety 

nie.. Rosja, Chiny i pare innych państw nie mogą być kontrolowani przez ilumantii, bo wtedy by Rosja nie mogła zabijać ISIS..

taki ze mnie ziomal

Właśnie Illuminaci chcą wywołać wojnę miedzy syjonistami - państwem Izrael a krajami Arabskimi, mogą to zrobić, bo je kontrolują.Tak samo Inne kraje opowiedzą się po którejś stronie konfliktu.O tym jakie państwo poprze Izrael a jakie kraje arabskie o tym zdecydują Iluminaci, mogą to zrobić, bo ich kontrolują te państwa.

Opublikowano

Dlaczego uważasz, że jak istnieją to są nieistotni?

ponieważ ich znaczenie jest nieistotne :)

nigdy nie będą mieli takich wpływów i znaczenia jak choćby Rosja, USA lub Chiny

jeśli naprawdę istnieją i chcą przejąć kontrole nad światem to są głupcami

Opublikowano

ponieważ ich znaczenie jest nieistotne :)

nigdy nie będą mieli takich wpływów i znaczenia jak choćby Rosja, USA lub Chiny

jeśli naprawdę istnieją i chcą przejąć kontrole nad światem to są głupcami

Oni nie chcą przejąć władzy nad światem, oni już to zrobili.Przywódcy Rosji, USA, Chin albo są marionetkami Iluminatów albo sami są Iluminatami.Wielu prezydentów USA należało do masonerii bądź podobnych organizacji i nie jest to żadną tajemnicą.To nie jest teoria spiskowa to są fakty.Np. George Washington był masonem.Tę informacje potwierdzi każdy historyk i tę informacje znajdziecie w każdej książce na temat tej osoby.

Opublikowano

Oni nie chcą przejąć władzy nad światem, oni już to zrobili.Przywódcy Rosji, USA, Chin albo są marionetkami Iluminatów albo sami są Iluminatami.Wielu prezydentów USA należało do masonerii bądź podobnych organizacji i nie jest to żadną tajemnicą.To nie jest teoria spiskowa to są fakty.Np. George Washington był masonem.Tę informacje potwierdzi każdy historyk i tę informacje znajdziecie w każdej książce na temat tej osoby.

za dużo onetu się naczytałeś
Opublikowano

za dużo onetu się naczytałeś

Jakiego Onetu? Nie przeglądam takich serwisów, po za tym tak nie piszą o takich rzeczach, z resztą możesz sobie sprawdzić prezydentów USA, którzy byli masonami albo należeli do organizacji tego typu.Jak się nie ma nic do powiedzenia, to się właśnie używa takich zwrotów: "za dużo się naczytałeś..." Iluminaci mogą robić absolutnie wszystko, w ogóle się nie ukrywać a przeciętny człowiek i tak powie, że to bzdura i teoria spiskowa...

Opublikowano

tak jak Palnar mowi, czytalem duzo o tym ogladalem filmy,

prezydenci i kraje to sa marionetki, illuminaci maja cala wladze na swiecie,

kto przewodzi centralnym bankiem na swiecie , u ktorego wszystkie kraje zaciagaja pieniadze ?

oczywiscie rocketfellerzy czyli rodzina illuminatow, nie chce mi sie tego tlumaczyc bo zbyt duzo pisaina

ale polecam sobie na youtubie poogladac filmiki, NWO czyli new world order. i zobaczycie co sie dzieje

a teraz jestescie tak glupi i oslepieni telewizja, internetem ze nawet w to nie wierzycie chociaz wam to mowia prosto w oczy

Bullet for my Valentine <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...