Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyjść z Elo Hell

L3SnaR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a nie wydaje wam sie ze nie ma czego takiego jak elo hell? ludzie po prostu nie zasluguja i nie maja skilla zeby wyjsc dywizje wyzej :D

xD gówno prawda - że się tak wyrażę. Z roku na rok do Ligi przybywa to coraz większa liczba graczy przez co jest coraz więcej noob'ów którzy nie wiedzią jak się gra w grę. Przypominam iż Liga jest grą "drużynową" co znaczy że nie tylko od ciebie zależy jak potoczy się rozgrywka. Biorąc pod uwagę częste pojawianie się tak zwanego trzeciego teamu - twoją drużyna, mogę śmiało powiedzieć iż "elo hell" istnieje , tylko kryje się pod postacią mentalności graczy danych dywizji (Najbardziej znane to bronz, silver, gold). Co z tego że potrafisz grać, znasz taktyki, buildy, czasy , animacje kiedy i tak grasz to tzw przez mojego kolegę 1vs9. Możesz zadac pytanie jak to robią boosterzy? Skoro oni potrafią a ty nie. 10% szczęscia + 20% informacji które nie są udostępnione na forach + 20% inny booster + 50% skill.

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przydatny poradnik na pewno dla osób które zaczynają świat gier rankingowych jak i dla osób które mają problemy z wyjściem do wyższych lig. Osobiście wspomniałbym w poradniku o (mainowaniu) jednej postaci... Potwierdzone info z silvera 2 do plat 3  65lp. Polecam only talon.

9H6xQYc.png

Opublikowano

Przydatny poradnik na pewno dla osób które zaczynają świat gier rankingowych jak i dla osób które mają problemy z wyjściem do wyższych lig. Osobiście wspomniałbym w poradniku o (mainowaniu) jednej postaci... Potwierdzone info z silvera 2 do plat 3  65lp. Polecam only talon.

Marny jesteś. Nie nabijaj sobie postów.

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

Poradnik nie jest zły ale popracuj nad interpunkcją i ortografią, + dla cb.

"What doesn't kill you will make you stronger."

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Adc też idzie grę wycarrować, ja osobiście byłem w plat 2 w sezonie 5 (obecnie nie gram, a raczej spore przerwy) , i mainowałem adc, przy dobrej farmie i umiejętności pozycjonowania się adc można łatwo wygrać grę, moim zdaniem adc robi ogromny dmg.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...