Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba] Metin2 2010 Client Download

bmwtad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy mógł by mi ktoś podać clienta z 2010 roku bo nie moge go ściągnąć np z speedy share mi dajcie żeby był caly czas speed a nie jakieś 20 albo 30

Gość Reynald
Opublikowano

Chodzi Ci o PL?

http://www.metin2.pl/main/download

Opublikowano

tak ale jak ja to ściągam i próbuje zainstalować i mi się jakis downloader sciąga i mi błąd wyskakuje i chce żebyś mi dał np z servisu speedy share

Opublikowano

To ściągnij sobie przez torrenta proste. Jest dużo seedów przez co przez torrenta szybciej leci niż przez dowloadera.

heheher.png

Kwicze skilla.

Piszę co myślę, jeśli cię uraziłem moją odpowiedzią, to idź się schowaj.

Opublikowano

dajcie mi jakiś link do tego metina 2008 bo jak sciągam go to jakiś błąd jak go otwieram the copy of metin2 cos takiego ...

Opublikowano

@up. raport za prosbe o link

Temat to cos jest z twoim netem/komputerem, bo wszystkim normalnie sciaga, a tobie nie ??

Ps. tak na osi . Od kiedy instalka metin2PL 2010 wazy ok. 300kb?? to jest tylko skrypt dzieki ktoremu mozesz pobrac Metin2PL 2010(mowie o PL'u[global])

Opublikowano

O co ci chodzi temat juz mozna zamknąć ściągnąłem z BitTorrenta radosluf + i 5 dla ciebie close topic a tak wgl za to niema warna lol

PS Client 2010 wazy 600 mb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...